Primesti cota 40.0 pentru ca Barcelona sa o invinga pe Real Sociedad

In acest weekend se va desfasura etapa cu numarul 33 in La Liga, una in care Barcelona o va intalni pe propriul teren pe Real Sociedad. Cota catalanilor la victorie este una mica, insa noii clienti pot beneficia de cota 40.0.

Cu sase etape inainte de final, Barcelona este lider, avand 9 puncte in fata lui Atletico Madrid, clasata a doua. Real Sociedad se afla exact la mijlocul clasamentului, fara sanse prea mari ca la final sa ocupe un loc de Europa League. Barcelona s-a impus in ultimele 6 intalniri directe, sansele fiind destul de mari ca numarul de victorii consecutive sa creasca. Cota 40.0 pentru succesul Barcelonei iti este oferita de casa de pariuri Betfair.

Profita de promotie in urmatoarele ore >>>

Ce trebuie sa fac?

Vor beneficia de cota marita cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (sambata, 21:45) introducand codul ZFBNJN, dupa care vor plasa din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in meciul cu Real Sociedad. Cel mult 5 lei se califica in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Barcelona are cota 40 la victorie cu Real Sociedad, asta insemnand ca in cazul in care catalanii se vor impune, miza se va rambursa cash instant, pentru ca restul de 195 lei sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 21:45, introducand codul ZFBNJN
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Real Sociedad
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza se va rambursa cash instant, pentru ca restul pana la cel mult 200 lei sa se acorde ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul la o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Profita de promotie in urmatoarele ore >>>