Primeste 50 RON freebet pentru fiecare touchdown in Super Bowl

Luni dimineata, 4 februarie, incepand cu ora 01:30, va avea loc editia cu numarul 52 a Super Bowl, eveniment ce va decide campioana din acest sezon la fotbal american. Aici Los Angeles Rams o va intalni pe New England Patriots. Este a treia finala la rand pentru New England Patriots, in fiecare din precedentele doua finale aceasta marcand 4 touchdownuri. De  partea cealalta, adversara din 2017, Atlanta Falcons, a marcat 4 touchdownuri, pe cand adversara din 2018, Philadelphia Eagles, a inscris 5 touchdownuri. Am punctat acest aspect deoarece in vederea  finalei de luni dimineata casa de pariuri Maxbet iti propune o promotie in urma careia poti castiga freebeturi in valoare de 250 lei pentru fiecare touchdown marcat de echipa ta preferata.


external linkLink-uri externe interziseCe trebuie sa fac?

La promotie poate participa orice utilizator Maxbet, pentru a avea o sansa la freebet trebuind sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe meciul de fotbal american (NFL) din Super Bowl dintre Los Angeles Rams si New England Patriots. Miza minima a pariului este 50 lei, acesta trebuind sa fie plasat pe echipa castigatoare (piata “sa castige”). Promotia nu este disponibila pentru cei ce efectueaza prima depunere. Pana la ora meciului ai timp insa pentru a depune de minim doua ori, pentru a fi eligibil. Nu cred ca mai trebuie spus ca pariurile plasate pe victoria ambelor echipe nu se iau in calcul la promotie.


Despre recompensa

Pariaza si primeste 50 RON freebet pentru fiecare touchdown in Super Bowl marcat de echipa aleasa de tine, freebetul creditandu-se pe 5 februarie indiferent daca echipa in cauza va castiga sau nu. Vei primi un freebet separat pentru fiecare touchdown marcat de echipa ta preferata. Acesta este valabil timp de 3 zile de la creditare, trebuind pariat pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Castigul maxim pentru fiecare freebet este de 500 lei.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Daca ai un singur depozit efectuat la Maxbet de cand te-ai inregistrat nu vei fi eligibil la promotie
  • Plaseaza un pariu pe echipa care se va impune in partida de Super Bowl dintre Los Angeles Rams si New England Patriots
  • Miza minima care se califica este 50 lei
  • Pentru fiecare touchdown inscris de echipa aleasa de tine vei primi un freebet in valoare de 50 lei
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 3 zile pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5


external linkLink-uri externe interzise