Prima saptamana de US Open iti aduce un fullbet de 200 RON

Pe 26 august va debuta cel de-al patrulea si ultimul turneu de Grand Slam al anului, unul care ofera cele mai mari premii din istorie. Asta cu siguranta va motiva in plus multi jucatori si jucatoare, fiind pacat sa nu vizionezi un asemenea spectacol. Toate partidele de pe tabloul de simplu si majoritatea celor de pe tabloul de dublu vor fi transmise de casa de pariuri Betano. Nu doar atat, dar Betano iti ofera si posibilitatea de a obtine 200 RON fullbet pariind la US Open in prima saptamana.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „US Open 2019”. Poti intra in misiune pana pe 1 septembrie, ora 19:00. Pentru a primi fullbetul trebuie sa plasezi 4 bilete live sau pre-live, fiecare cu minim 3 selectii, in cadrul meciurilor de US Open care se vor desfasura intre 26 august si 1 septembrie, indiferent de tablou. Miza minima a unui bilet este 25 lei, iar cota minima 1.3.

Despre recompensa

Indiferent de rezultatele biletelor vei primi un fullbet de 25% din totalul sumei biletelor plasate de tine, pana la 200 lei. Pentru a profita la maxim de fullbet suma celor 4 bilete trebuie sa fie 800 lei. Fullbetul se crediteaza imediat in cont, trebuind pariat pana pe 4 septembrie la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „US Open 2019”
  • Plaseaza 4 bilete, fiecare a cate 3 selectii, exclusiv din meciurile de US Open desfasurate in intervalul 26 august-1 septembrie
  • Cota minima a unei selectii este 1.3, iar miza minima a unui bilet 25 lei
  • Indiferent de rezultate vei obtine un fullbet de 25% din suma celor 4 bilete, pana la 200 lei
  • Pana pe 4 septembrie trebuie pariat biletul la o cota minima de 1.5

Profita la maxim de promotie si alege-ti meciurile