Premii totale de 50 000 RON si peste 30 000 rotiri gratuite in ultima zi a Calendarului Festiv

Ultima zi a Calendarului Festiv ne pregateste premii totale de 50 000 RON, la care se adauga peste 30 000 rotiri gratuite. Casa  online care prezinta o asemenea promotie este Unibet. Fara indoiala, aceasta este una dintre cele mai bune promotii ale Calendarului Festiv. Avand in vedere ca vorbim despre ultima zi a calendarului nici nu ne asteptam sa fie altfel. 

Ce trebuie sa fac?

Inainte de toate opteaza pentru turneu, lucru ce poate fi facut din pagina Calendarului Festiv sau din categoria „Casino”, subcategoria „Turnee in cazino”. Titlul promotiei este “Turneu Festiv”. Promotia este valabila pana in noaptea de 25 decembrie, ora 00:59. Joaca apoi la slotul Troll Hunters 2. In clasament vor conta cele mai mari castiguri egalizate ((Castig/Miza)X 100) dupa o singura runda. Miza este transformata in euro pentru a putea fi afisata in clasament. 

Despre recompensa

Acest turneu cu premii totale de 50000 RON in Ajunul Craciunului, dar si peste 30 000 rotiri gratuite, premiaza cel mai bine clasati 2 000 utilizatori. Primul clasat va obtine 12 500 lei, al doilea va primi 5 000 lei, celui de-al treilea i se va credita suma de 3 750 lei, urmatorul primind 2 500 lei si asa mai departe. Pentru a primi premiile in rotiri gratuite trebuie sa activezi oferta din contul tau. O rotire gratuita are miza de 1 RON. Toti banii sunt cash, fara conditii de rulaj. La fel si castigurile obtinute in urma rotirilor gratuite.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza pentru promotia din ultima zi a Calendarului Festiv
  • Joaca astazi, 24 decembrie, la slotul Troll Hunters 2
  • In clasament se va lua in calcul cel mai mare castig egalizat al tau, suma transformata in euro
  • Primii 2 000 utilizatori vor fi rasplatiti cu premii in bani sau cu rotiri gratuite
  • Toate premiile sunt cash, fara conditii de rulaj

Profita de ultima promotie a Calendarului Festiv