Premii totale de 15 000 RON in campionatul jocurilor virtuale

Probabil cel mai important avantaj al jocurilor virtuale, fie ca vorbim despre loterii sau despre sporturi, este acela ca poti paria pe ele cand doresti, in  orice ora din zi si din noapte. Daca nu ai incercat inca jocurile virtuale, casa de pariuri Netbet iti ofera un motiv perfect pentru a o face, organizand un turneu de pariuri exclusiv pe aceste jocuri, cu premii totale de 15 000 lei.Ce trebuie sa fac?

Turneul a inceput pe 13 septembrie si se va incheia pe 8 octombrie. Jocurile participante sunt loteriile virtuale Lucky Six, Next Six, Lucky X, dar si sporturile virtuale care contin curse de cai, curse de caini (virtuale si reale) si speedway, la promotie fiind eligibili toti utilizatorii romani Netbet. Pentru fiecare 1 RON mizat la aceste jocuri vei primi 1 punct. Spre exemplu, daca intr-o zi ai mizat un total de 500 lei, vei primi 500 puncte, indiferent de miza plasata pe fiecare pariu sau de numarul de jocuri la care ai participat. Jocurile le poti accesa si din pagina promotiei, acolo unde vei gasi si clasamentul actualizat al turneului, dar si butonul de inscriere, pe care trebuie sa-l accesezi pentru a fi eligibil la promotie.


Despre recompense

Aceste premii totale de 15 000 RON in campionatul jocurilor virtuale vor fi impartite la incheierea promotiei primilor 100 clasati. Premiile se vor credita cash, fara conditii de rulaj, pe 9 octombrie. Primul clasat va obtine 1 500 lei, al doilea va primi 1 000 lei, al treilea 700 lei si asa mai departe, ultimii 51 jucatori multumindu-se cu 50 lei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Inscrie-te pana pe 8 octombrie la promotia “Campionatul de Virtuale” din pagina acesteia
  • Participa la oricare dintre cele 7 jocuri virtuale participante
  • Pentru fiecare 1 RON rulat vei primi un punct in clasament
  • Premiile se vor credita cash, primul intrand in posesia a 1 500 lei


Joaca in mod constant pentru a-ti mari sansele de castig >>>