Preferi cota 11 pentru victoria Borussiei Dortmund sau 21 pentru cea a lui Schalke?

Dupa 8 etape de Bundesliga Schalke se situeaza pe pozitia a saptea, in vreme ce Dortmund este pe locul 4. Borussia se afla la doar 1 punct in spatele liderului, pe cand Schalke este la doua puncte in spatele primei pozitii. Asadar, la prima vedere orice se poate intampla in acest meci, unul in care casa de pariuri 888sport vine cu o propunere. Aici vei gasi cote marite la victorie pentru ambele formatii. Mai exact, ti se ofera cota 11.0 pentru succesul lui Dortmund si 21.0 pentru cel al lui Schalke.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (26 octombrie, 16:30). Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Schalke si Dortmund. Miza este una fixa si anume 25 lei. Dupa plasarea pariului, pe bilet iti va aparea o casuta, care trebuie bifata pentru a te bucura de cota marita. Chiar daca o vei bifa, vei fi in continuare eligibil la oferta de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Casa de pariuri 888sport ofera cote marite la victorie in Schalke vs Dortmund, lucru care inseamna ca tu poti castiga 275 lei sau 525 lei. Castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore. De 10 ori trebuie pariat bonusul in maxim 60 zile pe o cota minima de 2.00, fie ea singura pe bilet sau formata din selectii multiple.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 26 octombrie, ora 16:30
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Schalke si Dortmund
  • Miza pariului este exact 25 lei
  • Daca pariul tau va fi „verde” vei obtine cash instant castigul conform cotei normale, in vreme ce restul pana la 275 lei, respectiv 525 lei, ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile

Profita chiar acum de promotie