Pragmatic Play a lansat un nou slot, Fish Eye

Luna ianuarie îi priește furnizorului Pragmatic Play, care tocmai ce a anunțat lansarea unui alt slot care se anunță spectaculos. Fish Eye este noua creație a liderului dezvoltatorilor de jocuri de noroc din întreaga lume. Să fie oare pe placul jucătorilor români?

Pragmatic Play este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc și conținut pentru iGaming-ul mondial, se laudă acum cu o nouă creație: Fish Eye. Sloturile online premium reprezintă cheia succesului acestui dezvoltator, dar mai nou s-a specializat și pe jocuri destinate cazinoului live, acolo unde a dat mâna cu un alt partener care îl ajută în cucerirea acestui segment de piață.

Păcănele online Fish Eye

Deși este un furnizor desăvârșit și care știe foarte bine cum să se descurce și singur, Pragmatic Play și-a dat mâna cu ReelPlay pentru a prezenta acest slot. Cele două branduri au oferit jocuri de păcănele online fantastice, dar acum a venit rândul să lanseze Fish Eye, cu speranța că vor da lovitura și parteneriatul lor să fie unul de succes.

Caracteristicile jocului sunt cât se poate de interesante, iar pariul Ante care costă cu 50% mai mult pentru fiecare rotire în parte, îți oferă simboluri scatter suplimentare adăugate la benzile de role. Acest lucru îți cresc șansele de activare a funcției rotiri gratuite, însă nu sunt furnizate și statistici specifice în sensul acesta. Simbolurile premiul și specifice jocului plătesc sume între 50 și 200 X miza pariului folosit pentru rotirea respectivă, iar există ș un simbol Wild, al cărui rol este să ajute pentru a obține o combinație câștigătoare. 1X, 2X, 5X, 10X, 50X sau 100X miza poți obține, ai nevoie doar de cel puțin patru simboluri de bani cu pește pentru a colecta aceste valori. Mai mult, stivuirea a mai mult de patru astfel de simboluri activează automat și un multiplicator de premii cu pește. Între 2X și până la 2.000X.

În privința caracteristicilor vorbim aici despre un joc lansat în data de 13 ianuarie 2023, dar la scară largă a apărut în data de 23 ianuarie. Dispune de RTP 95.07%, volatilitatea fiind și ea ridicată, iar cel mai mare câștig pe care îl poți obține este de 10.000 X miza. Pariurile variază și sunt destinate tuturor tipurilor de jucători. De la câțiva bani pentru o simplă rotire completă, cât și până la ordinul sutelor de lei, depinde doar de cazinoul online și ce permite acesta. Acțiunea jocului are loc pe cinci role și trei rânduri, iar o combinația câștigătoare poate fi posibilă prin intermediul a zece modalități de plată diferite.

Intră în lumea peștilor și bucură-te de noul slot marca Pragmatic Play și Reel Kingdom. Fish Eye nu este un produs autentic, cu siguranță tema este interesantă și ai mai văzut-o și în alte jocuri de păcănele online. Joacă responsabil și nu uita să profiți de bonusul de bun venit acordat de platforma preferată!