Poti castiga un freebet de 50 RON daca vei paria pe premiile Oscar

Chiar daca nu esti neaparat un cinefil, nu ai cum sa nu fi auzit de Premiile Oscar, cea mai importanta gala din lumea filmului. Premiile Oscar se vor decerna pe 10 februarie, pe Internet aparand cateva predictii in legatura cu marii castigatori ai diverselor categorii. Te-ai putea inspira de la ei pentru a plasa chiar tu pariuri, cotele fiind destul de tentante. O casa online care prezinta pariuri privind Premiile Oscar este Maxbet. Pariurile le gasesti in categoria „Speciale” din lista aflata in stanga. In afara acestui aspect, Maxbet te poate rasplati cu un freebet in valoare de 50 lei daca vei plasa un pariu pe Premiile Oscar.

Ce trebuie sa fac?

Inainte de toate acceseaza-ti contul si introdu codul „OSCAR50” la rubrica „Bonusuri Disponibile”. Plaseaza apoi un pariu pe evenimentele Oscar, la o cota minima de 1.85, in cazul unui bilet multiplu cota minima totala trebuind sa fie tot 1.85. Daca biletul este multiplu toate selectiile trebuie sa aiba legatura cu Premiile Oscar. Miza minima a pariului este 100 lei.

Despre recompensa 

Pariezi pe premiile Oscar si castigi 50 RON freebet indiferent daca pariul tau este castigator sau nu. De altfel, neexistand posibilitatea de Cash Out pe un astfel de eveniment, freebetul se va credita in cont in termen de 24 ore de la plasarea pariului. Freebetul este valabil timp de 3 zile din momentul acordarii, interval in care trebuie ca pariul sa fie stabilit. Cerinta de rulaj este ceva mai neobisnuita aici, in sensul ca in cazul unui pariu simplu cota minima este 1.5. In schimb, in cazul unuia multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Cota maxima pe care se poate paria freebetul este 11.0. Acesta poate fi jucat pe orice eveniment din sectiunea „Pariuri”.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Introdu codul „OSCAR50” la rubrica „Bonusuri Disponibile” din contul tau
  • Plaseaza un pariu/bilet pe evenimentele Oscar, cu o miza minima de 100 lei si la o cota minima totala de 1.85
  • Freebetul de 50 lei se va acorda in maxim 24 ore de la plasarea pariului, fiind valabil timp de 3 zile
  • Freebetul trebuie pariat pe o cota minima de 1.5, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00

Pariaza pe Oscar si ia freebetul >>>