Portugalia - Serbia cote la pariuri, ponturi si informatii

În grupa B a preliminariilor pentru campionatul mondial din Qatar, programat anul viitor, Portugalia şi Serbia, ocupantele primelor două locuri, se vor întâlni într-un joc ce va stabili echipa ce se va califica direct. Confruntarea de pe Estadio da Luz va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Look+ şi Digisport 2.

Portugalia e la un pas de calificarea directă la CM din Qatar

În grupa A din preliminariile pentru campionatul mondial din Qatar, programat anul viiitor, Portugalia se află actualmente pe locul 1, cu un golaveraj 16-4. Lusitanii au jucat cu Irlanda la Dublin, în meciul precedent din grupă, scorul fiind 0-0.Selecţionerul Fernando Santos se confruntă cu o serie de probleme de lot în perspectiva acestei confruntări decisive, pentru că sunt indisponibili  Anthony Lopes, Rafa Silva şi Joao Mario, iar Pepe, eliminat la Dublin,  e suspendat.

PORTUGALIA (4-3-3) Rui Patricio - Cancelo, Pereira, Dias, Mendes - Moutinho, Palhinha, Fernandes - Silva, Ronaldo, Jota. Selecţioner: Fernando Santos.

Serbia are nevoie de 3 puncte pe Estadio da Luz

Sârbii au acelaşi număr de puncte, 17, dar un golaveraj ceva mai slab, 16-8 şi nu au avut meci în grupă, dar au disputat un amical cu Qatar, câştigat cu 4-0. Oaspeţii au făcut deplasarea fără 4 jucători, e vorba de Matija Nastasic, Marko Petkovic, Filip Djuricic şi Darko Lazovic, accidentaţi.

SERBIA (3-4-3): Rajkovic - Mitrovic, Milenkovic, Pavlovic - Kostic, Gudelj, Milinkovic-Savic, Radonjic - Tadic,  Mitrovic, Vlahovic. Selecţioner: Dragan Stojkovic.

Portugalia - Serbia, informaţii şi statistici

- Portugalia este neînvinsă în ultimele șapte meciuri din calificările la Cupa Mondială FIFA.

- În ultimele trei meciuri din calificările la Cupa Mondială, lusitanii nu au primit gol.

- Reprezentativa Portugaliei este neînvinsă în ultimele șapte meciuri împotriva Serbiei în toate competițiile.

- Sârbii nu au suferit niciun eşec în ultimele 7 confruntări din preliminariile pentru mondialul din Qatar.

- Portugalia şi Serbia nu au o istorie lungă de confruntări, deoarece primul meci datează din 28 martie 2007 , când a fost 1-1 în preliminariile Euro 2008.

Portugalia vs Serbia, ponturi la pariuri

Lusitanii au posibilitatea să se califice direct cu un succes şi un egal, în vreme ce oaspeţii au nevoie de cele 3 puncte. Serbia nu a participat la CE 2020, ratând calificarea la baraj, astfel că va încerca să evite o nouă experienţă de acest gen.Sunt absenţe importante în ambele echipe, însă cu siguranţa selecţionerii Santos şi Stojkovic vor reuşi să alcătuiască  o formulă de start pe măsură, pentru această confruntare decisivă.Nu e exclus să avem parte de goluri în ambele porţi şi cel puţin 3 reuşite, iar varianta se poate juca la casele de pariuri legale.