Ponturile zilei fotbal 18.01.2023

Pariurile zilei de miercuri vin cu meciurile Cercle Brugge - Royale Union Saint-Gilloise, Celtic Glasgow - FC St. Mirren, FC Kilmarnock - Glasgow Rangers şi Crystal Palace - Manchester United.

Cercle Brugge KSV şi Royale Union Saint-Gilloise se vor întâlni pe stadionul "Jan Breydel" din Brugge, în etapa a 21-a din Jupiler Pro League, de la ora 19:30. Echipa antrenată de Miron Muslic este pe locul 10 în clasament, cu 26 puncte, la 3 puncte de barajul pentru calificarea în Europa Conference League (vor participa formaţiile clasate pe locurile 5-8). Echipa antrenată de Karel Geraerts este clasată pe poziţia a 2-a, cu 45 puncte, la 7 puncte de liderul KRC Genk.

Celtic Glasgow şi FC St. Mirren se vor întâlni pe stadionul "Celtic Park" din Glasgow, în etapa a 22-a din Scottish Premiership, de la ora 21:45. Echipa antrenată de Ange Postecoglou este lider cu un avans de 9 puncte faţă de marea sa rivală Glasgow Rangers. "The Bhoys" vor sărbători în curând al 53-lea titlu. Echipa antrenată de Stephen Robinson este pe locul 6 în clasament, la 4 puncte de Europa Conference League. Celtic este clar favorită, însă mă aştept ca "The Buddies" să marcheze la Glasgow.

FC Kilmarnock şi Glasgow Rangers se vor întâlni pe stadionul "Rugby Park" din Kilmarnock, în etapa a 22-a din Scottish Premiership, de la ora 22:00. Echipa antrenată de Derek McInnes este pe locul 11 în clasament, la 3 puncte de ultima clasată Ross County. "Killie" ocupă locul de baraj şi se va bate cu FC St. Johnstone, FC Motherwell şi Dundee United pentru a se salva direct. Echipa antrenată de Michael Beale este la 9 puncte de Celtic, însă va merge la Kilmarnock să câştige, fiind mai valoroasă.

Crystal Palace şi Manchester United se vor întâlni pe stadionul "Selhurst Park" din Londra, în restanţa etapei a 7-a din Premier League, de la ora 22:00. Echipa antrenată de Patrick Vieira are 4 eşecuri în ultimele 5 runde şi a ajuns pe locul 12 în clasament, cu 22 puncte. Echipa antrenată de Erik ten Hag are 5 victorii la rând în Premier League, unde sunt pe poziţia a 4-a, cu 38 puncte, după Arsenal 47 puncte, Manchester City 39 puncte şi Newcastle United 38 puncte.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine