Ponturile zilei fotbal 07.02.2023

În această zi de marţi nu prea sunt oferte la casele de pariuri licenţiate. Totuşi nu poate trece o zi fără să pariez, astfel că am ales 4 meciuri din campionatele Egiptului (WE EPL), Israelului (Ligat Ha`Al) şi Angliei (Championship).

SC Tala'ea El Gaish şi FC Pyramids Cairo se vor întâlni pe stadionul "Gehaz El Reyada" din Cairo, în etapa a 17-a din WE EPL, de la ora 17:00. În ultima etapă echipa antrenată de Mohamed Youssef a remizat în deplasare cu FC Aswan, scor 2-2. "Army's Vanguards" nu au nicio victorie în ultimele 8 meciuri, în care au înregistrat 6 egaluri şi 2 înfrângeri, fiind clasaţi pe locul 12, la 3 puncte de retrogradare. Băieţii lui Jaime Pacheco vin după un 2-2 acasă cu Ceramica Cleopatra, însă sunt neînvinşi în ultimele 5 etape, având 3 succese şi 2 remize. Ei sunt clasaţi pe poziţia a 2-a, la 6 puncte de liderul SC Al Ahly Cairo, care are şi un meci mai puţin disputat.

FC Future Cairo şi SC National Bank of Egypt vor fi faţă în faţă stadionul "Al Salam" din Cairo, în etapa a 17-a din WE EPL, de la ora 19:00. Echipa antrenată de Ali Maher a avut o serie de 16 meciuri fără înfrângere, însă în ultima etapă a pierdut cu 2-1 pe terenul lui SC Zamalek Cairo. FFC este pe locul 3 în clasamebt, cu 31 puncte, după FC Pyramids Cairo 31 puncte şi liderul SC Al Ahly Cairo, 37 puncte. Echipa antrenată de Nikodimos Papavasiliou nu a bătut pe nimeni în ultimele 6 etape, având 2 remize şi 4 eşecuri. NBE a remizat în ultima rundă, 2-2 pe teren propriu cu SC Ghazl El Mahalla şi este pe locul 17 în clasament, cu 13 puncte, la 1 punct de poziţia salvatoare.

FC Bnei Sakhnin şi Hapoel Be'er Sheva vor juca pe stadionul "Doha" din Sakhnin, în etapa a 18-a din Ligat Ha`Al (restanţă), de la ora 20:00. Echipa antrenată de Kobi Refua este neînvinsă în ultimele 4 etape, în care a avut 3 remize şi un succes. În ultima etapă Bnei Sakhnin a scos un 1-1 în deplasare cu Maccabi Tel Aviv şi este la 5 puncte de play-off. Echipa antrenată de Elyaniv Barda a câştigat în ultima etapă cu 1-0 pe terenul lui Sektzia Ness Ziona, este pe locul 3 în clasament cu 45 puncte, după Maccabi Haifa 49 puncte şi Maccabi Tel Aviv 45 puncte. "The Camels" luptă pentru câştigarea campionatului şi au ca obiectiv victoria în deplasarea de la Sakhnin.

FC Blackpool şi Huddersfield Town se vor confrunta pe stadionul "Bloomfield Road" din Blackpool, în etapa a 28-a din Championship (restanţă), de la ora 21:45. Echipa antrenată de Mick McCarthy se îndreaptă către League One, pentru că nu a bătut pe nimeni în ultimele 11 etape, având 4 remize şi 7 înfrângeri. "The Seasiders" vin după un 0-3 la Middlesbrough şi sunt pe locul 23 în clasament, la 3 puncte de salvare. Echipa antrenată de ark Fotheringham are 2 egaluri şi 2 eşecuri în ultimele 4 runde şi vine după un 1-1 acasă cu Queens Park Rangers. "The Terriers" sunt pe locul 22 în clasament, la 2 puncte de poziţia salvatoare.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.