Ponturile zilei 8 ianuarie 2023

Salutare. De astazi, voi începe să-ți dau cele mai bune meciuri pentru pariere, după părerea mea. Cele mai tari meciuri de duminica din Serie A vor fi Sampdoria Genova - SSC Napoli şi AC Milan - AS Roma.

Echipa antrenată de Dejan Stanković va încerca să obţină un rezultat pozitiv, în special pentru suporteri, care sunt în stare de şoc după moarte fulgerătoare a fostului idol, Gianluca Vialli. Totuşi, "Gli Azzurri" sunt de neoprit în acest sezon şi vor veni pe "Stadio Luigi Ferraris" cu un obiectiv clar, să câştige.

AC Milan este la 5 puncte de liderul AC Milan şi va juca acasă pe "Stadio San Siro" cu AS Roma. Aceasta este pe locul 6 în clasament, la 3 puncte de Liga Campionilor şi va face tot posibilul să câştige un punct cu campioana. Ca să aibă o şansă la Milano, "Giallorossi" sunt obligaţi să marcheze cel puţin un gol.

Din campionatul Spaniei am selectat un meci, Atlético Madrid - FC Barcelona. "Colchoneros" sunt pe locul 4 în clasament, cu 27 puncte, fără şanse la titlu. Ei au doar 2 puncte avans faţă de ocupanta locului 5, care nu eeste de Liga Campionilor. Barça vine după un 1-1 acasă cu RCD Espanyol, egal care a costat-o locul întâi, pe care a urcat Real Madrid. Va fi un meci echilibrat în care nicio echipă nu este clar favorită.

Unul din marile derby-uri ale Turciei este cel dintre Fenerbahçe şi Galatasaray. În acest sezon atât "Sarı Kanaryalar" cât şi "Aslanlar" au ca obiectiv titlul, astfel că se anunţă un meci mare pe "Şükrü Saracoğlu Stadyumu". Galatasaray are 36 de punte după 16 etape susţinute în Süper Lig iar Fenerbahçe 35 de puncte. E greu de crezut că Cimbom va câştiga, însă un egal poate obţine.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.