Ponturi tenis Roland Garros - 02.06.2021

Salutare. Incepe turul al doilea la Roland Garros, deja fiecare jucator ramas in cursa a jucat cate un meci.

Astazi, Sorana Cîrstea joaca in turul al doilea, dupa ce Ana Bogdan s-a dus direct în turul al treilea dupa retragerea lui Naomi Osaka.

Asadar, Sorana Cîrstea vs Martina Trevisan, o zgurista din Italia, de 27 de ani, locul 97 WTA. Singurul meci castigat pe zgura de Marina in acest an este cel din primul tur de la Roland Garros, cu Alison Van Uytvanck.

Sorana e in forma, ar trebui sa se impuna aici, dar voi evita acest meci, pentru ca, recunosc, inca nu am incredere in Sorana, o jucatoare foarte capricioasa.

Serena Williams joaca impotriva Mihaelei Buzarnescu si cred ca americanca, cu toate problemele ei de deplasare pe zgura, se va impune aici. As vrea sa ma insel aici, dar Miki face inca prea multe greseli nefortate.

  • La baieti sunt cateva meciuri incare sunt implicati zguristi nativi, asa cum este Andujar vs Del Bonis sau Djere vs Kecmanovic. Aici voi cauta linii de totaluri ghemuri ajustabile si voi juca «over», pentru ca ma astept la multe ghemuri in astfel de partide.
  • Cred ca Tommy Paul ii va pune probleme lui Medvedev, chiar daca americanul a jucat un meci maraton in primul tur, iar Daniil a parut hotarat sa joace ceva si pe zgura.
  • Isner il va bombarba cu serviciul pe Krajinovic si cred ca un handicap asiatic pe mana lui John este demn de luat in seama
  • La fel cred ca se va intampla si cu Marton Fucsovics in meciul cu Fabio Fognini. Cred ca ungurul isi va vinde scump pielea aici.

Analizati si voi meciurile si nu mizati mai mult decat va permiteti s-o faceti! Mentineti pariurile sportive la nivel de pasiune, doar pasiune!