Ponturi din Hexagon!

Nantes - Dijon


Desi vine dupa 3 victorii in ultimele 5 partide disputate ”acasa”, formatia gazda este cea mai slaba formatie pe teren propriu. De partea cealalta, Dijon este o echipa ce inscrie si primeste goluri destul de usor in partidele de ”afara”. Asadar in ultimele 7 deplasari pariul ”ambele echipe marcheaza” a fost unul castigator.

Ambele echipe se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii si cele doua ofensive au aratat calitate in ultima perioada. Asadar vom miza pe cel putin doua modificari ale tabelei.

Strasbourg - Clermont


Strasbourg are sansa de a mai face un pas catre promovare, printr-un succes acasa, cu Clermont. Cuvantul cheie este chiar ”acasa”, pentru ca trupa de pe Stade de la Meinau a reusit evolutii excelente in fata fanilor proprii, acolo unde a si adunat 29 din cele 43 de puncte. Mai mult, cu marocanul Boutaïb in rol de golgeter, Strasbourg a marcat de 25 de ori acasa, in doar 13 meciuri, enorm pentru Ligue 2. In aceste conditii, faptul ca defensiva a fost depasita in 13 randuri – de asemenea o medie ridicata in Ligue 2 – practic nu a mai contat.

Ponturi:
Nantes - Dijon --> peste 1.5 @ 1.40
Strasbourg - Clermont --> peste 1.5 @ 1.41