Pontul Zilei - 9 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de sâmbătă, 9 noiembrie 2018, format din meciul Vitória Setúbal - CD Feirense (ora 23:15), din etapa a 10-a a campionatului Portugaliei, care va avea loc pe stadionul "Estádio do Bonfim" din Setúbal.


Pariază acum pe meciul Vitória Setúbal - CD Feirense!


Vitória Futebol Clube a pierdut ultimul meci disputat în Primeira Liga, fiind învinsă în deplasare cu scorul de 2-1 de SC Braga. Înainte de această partidă, gruparea din Setúbal avea două victorii în campionat, 3-0 acasă cu Moreirense FC şi 2-1 în deplasare cu CD Tondela, plus un succes în Cupa Portugaliei, 2-1 în deplasare cu CF Os Armacenenses. După 9 etape disputate, echipa antrenată de Lito Vidigal se află pe locul 9 în clasament, având 11 puncte. Bilanţul "alb-verzilor", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 15, este de 3 victorii, 2 egaluri şi 4 înfrângeri, golaveraj 11-10.


Clube Desportivo Feirense trece printr-o perioadă slabă în campionatul Portugaliei, având 7 meciuri consecutive fără victorie, în care a avut 3 rezultate de egalitate şi 4 înfrângeri. În ultima etapă, gruparea din Santa Maria da Feira a pierdut acasă, 1-2 cu CD Tondela. Singurul succes din ultimele luni a fost în Cupa Ligii, pe 31 octombrie, 3-2 cu CS Marítimo. După 9 etape disputate, echipa antrenată de Nuno Manta se află pe locul 14 în clasament, având 9 puncte. Bilanţul "Azuis da Feira", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 16, este de 2 victorii, 3 egaluri şi 4 înfrângeri, golaveraj 6-9.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Vitória Setúbal are cota 1.93 pentru un succes iar CD Feirense are cota 4.60 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.15. În meciurile de acasă, Vitória Setúbal a avut 2 victorii şi 2 înfrângeri, în timp ce CD Feirense a avut în deplasare, un succes şi 3 înfrângeri. Ultimele 5 rezultate din campionat Vitória - CD Feirense, la Setúbal, au fost 2-0, 1-0, 1-1, 1-2 şi 0-2. Cu un succes, Vitória Setúbal ar face 14 puncte şi s-ar apropia de zona Europa League. CD Feirense, care are alături de CS Marítimo cel mai slab atac din Primeira Liga, are ca obiectiv să câştige un punct la Setúbal.