Pontul Zilei - 6 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Pontul Zilei de joi, 6 septembrie, la o cota de 1.75. Vorbim despre disputa Armenia - Liechtenstein, din Liga Natiunilor.


5b901da4e4cbe_1536171428.png


Armenia - Liechtenstein (ora 19:00)


Joi seara, pe "Vazgen Sargsyan Republican Stadium", din Yerevan, avem meciul Armenia - Liechtenstein, din grupa a 4-a a Diviziei D din Liga Natiunilor. 

Armenia este tipul de nationala care sta intr-un singur jucator, starul lui Arsenal,  Henrikh Mkhitaryan. Insa nici cu el Armenia n-a putut sa faca mare lucru in grupa de calificare pentru Mondiale, terminand grupa E pe locul 5, depasind doar pe Kazahstan. Au fost doua doua victorii, ambele acasa, 3-2 cu Muntenegru si 2-0 contra celor din Kazahstan.

Vorbim despre un an 2018 destul de negru pentru Armenia, chiar daca au fost numai partide amicale. Adversarii au fost modesti,  Lituania, Estonia, Malta si Moldova, insa armenii n-au castigat cu nimeni, obtinand trei rezultate de egalitate. In trei dintre dispute, nici n-au reusit sa inscrie.

Liechtenstein a crescut simtitor in ultimii ani, insa doar pe plan ofensiv. Chiar si asa, a reusit sa marcheze un singur gol in grupa G de calificare la Cupa Mondiala, primind 39. Cea mai severa infrangere a venit in Spania, 0-8. Sunt mai multe actiuni de atac intreprinse de micutul stat, iar la sfarsitul anului trecut, a batut nationala Qatar-ului, intr-un amical, scor 2-1. A fost primul succes dupa aproape 3 ani.

Chiar daca Armenia n-a prea marcat in ultima vreme, aceasta grupa trebuie inceputa cu o victorie. La Yerevan, le-am vazut pe gazde facand si meciuri foarte bune. Asa ca nu m-ar mira daca Armenia ar inscrie de cel putin 3 ori, in fata unui adversar cat se poate de modest pe faza defensiva.