Pontul Zilei - 30 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de vineri, 30 noiembrie 2018, format din meciul Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü (ora 19:00), din etapa a 14-a a campionatului Turciei, care va avea loc pe stadionul "Yeni Rize Şehir" din Rize.Pariază acum pe meciul Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü!


Çaykur Rizespor trece printr-o perioadă foarte slabă în Süper Lig, câştigând în ultimele 5 etape doar 2p din 15p posibile. În aceste 5 meciuri, gruparea din Rize a avut următoarele rezultate: 1-1 cu Konyaspor (acasă), 1-4 cu Beşiktaş İstanbul (deplasare), 0-2 cu Göztepe İzmir (deplasare), 1-2 cu İstanbul Başakşehir (acasă) şi 1-1 cu Sivasspor (deplasare). După 13 etape disputate, echipa antrenată de Okan Buruk se află pe locul 18 în clasament, având 9 puncte. Bilanţul "Karadeniz Atmacası", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 1 în TFF 1. Lig, este de 1 victorie, 6 egaluri şi 6 înfrângeri, golaveraj 14-20. Următorul meci a lui Çaykur Rizespor va fi în deplasare cu Galatasaray İstanbul.


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Çaykur Rizespor are cota 2.12 pentru un succes iar MKE Ankaragücü are cota 3.35 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.55.


MKE Ankaragücü a avut 3 victorii consecutive în campionatul Turciei, însă în ultimele 2 etape a fost învinsă. În aceste 5 meciuri, gruparea din Ankara a avut următoarele rezultate: 1-0 cu Yeni Malatyaspor (acasă), 3-1 cu Fenerbahçe İstanbul (deplasare), 3-1 cu Kayserispor (acasă), 0-2 cu Konyaspor (deplasare) şi 1-4 cu Beşiktaş İstanbul (acasă). După 13 etape disputate, echipa antrenată de İsmail Kartal se află pe locul 8 în clasament, având 19 puncte. Bilanţul "galben-albaştrilor", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 2 în TFF 1. Lig, este de 6 victorii, 1 egal şi 6 înfrângeri, golaveraj 16-17. Următorul meci a lui MKE Ankaragücü va fi în acasă cu İstanbul Başakşehir.


În sezonul trecut ambele echipe erau în TFF 1. Lig, de unde au promovat împreună, iar rezultatele din meciurile directe au fost foarte interesante, Rizespor - Ankaragücü 1-4 şi Ankaragücü - Rizespor 2-4. În meciurile de acasă, Çaykur Rizespor a câştigat 6p din totalul de 9p, în timp ce în deplasare, MKE Ankaragücü a obţinut 9p din totalul de 19p. Ţinând cont de forma arătată în ultimele etape, cel mai logic pronostic este egalul. Gazdele ar vrea să câştige, dar nu pot, în tot sezonul câştigând doar o singură dată, acel surprinzător 3-0 de acasă cu Fenerbahçe İstanbul. Oaspeţii vor să treacă peste ultimele două înfrângeri, în care au încasat 6 goluri şi probabil s-ar mulţumi cu o remiză la Rize.


Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü 1-1

CÂŞTIGĂTOR