Pontul Zilei - 22 August 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Pontul Zilei de miercuri, 22 August, meciul tur din semifinalele Cupei Chinei, Beijing Guoan - Guangzhou R&F.


► Beijing Guoan - Guangzhou R&F


Cupa Chinei a ajuns in faza semifinalelor, iar noi avem un duel foarte interesant, Beijing Guoan - Guangzhou R&F. Gazdele din prima mansa conduc si-n campionat, insa vin dupa o infrangere surprinzatoare si dureroasa in ultima runda, 0-3 la Beijing Renhe. La 0-1, in minutul 17, Guoan a ramas in 10 oameni, asa ca esecul este oarecum explicabil. M-a mirat insa teribil ca Viera & co. n-au reusit sa marcheze.


Guanzhou R&F a castigat in runda precedenta, 5-2, acasa, cu Changchun Yatai. A fost primul succes dupa trei infrangeri in SuperLiga Chinei, competitie unde R&F se gaseste pe locul 8. Are insa a doua cea mai slaba aparare din campionat. Zahavi, cu 16 goluri, se regaseste pe pozitia secunda in clasamentul golgheterilor.


In turul campionatului, pe terenul celor de la Beijing, cele doua echipe au terminat la egalitate, 2-2. Bakambu a inscris o “dubla” pentru gazde, in timp ce Zahavi a dat doua goluri pentru R&F. Chiar daca este prima mansa, nu cred ca cele doua echipe se vor inchide. Au foarte multa calitate in fata si vor dori sa profite de acest lucru.