Pontul Zilei - 15 iulie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de luni, 15 iulie 2019, care vine de la meciul FC Zlín - Slavia Praga (ora 19:00), din etapa a 1-a a campionatului Cehiei, care va avea loc pe stadionul "Letná" din Zlín.

Pariază acum pe meciul FC Zlín - Slavia Praga!

FC Zlín s-a clasat pe locul 9 în sezonul regular, având 39p, după FK Mladá Boleslav 42p şi Sigma Olomouc 40p, dar înaintea lui FK Teplice 36p. Aceste 4 echipe au jucat în play-off-ul pentru Europa League, unde "Ševci" a avut rezultatele 1-0 acasă şi 2-3 deplasare cu Sigma Olomouc şi 3-1 acasă şi 0-3 deplasare cu FK Mladá Boleslav, ratând calificarea în finală, care a fost FC Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 0-1. Echipa antrenată de Josef Csaplár va debuta în noul sezon la Praga cu campioana Slavia, după care va juca tot în deplasare, cu Sigma Olomouc şi acasă cu Slovan Liberec. În pauza de vară FC Zlín a disputat 5 partide amicale, rezultatele fiind 2-1 cu Spartak Trnava, 0-1 cu FC Zbrojovka Brno, 1-0 cu KF Shkëndija Tetovo, 2-4 cu Lokomotiv Moscova şi 3-0 cu FK Senica.

► Top 5 FC Zlín

  • a terminat în sezonul trecut pe locul 9 jucând în play-off-ul Europa League
  • a câştigat 8 meciuri acasă în 15 meciuri disputate în sezonul regular
  • a fost eliminată în Cupa Cehiei de Sigma Olomouc, 1-2 în optimi
  • este neînvinsă în ultimele 2 meciuri jucate acasă cu Slavia Praga
  • în sezonul 2017-2018 a jucat în Grupa F din Europa League, clasându-se pe locul 4

Conform casei de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie), FC Zlín are cota 7.57 pentru un succes iar Slavia Praga are cota 1.40 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.60.

Ultimele 5 rezultate din Czech First League dintre FC Zlín şi Slavia Praga, pe stadionul "Letná", au fost 0-3, 0-2, 0-4, 1-1 şi 1-0

Slavia Praga a terminat pe primul loc atât în sezonul regular, având 72p, cât şi în Championship Group, unde a avut 83p, fiind urmată de FC Viktoria Plzeň 78p şi Sparta Praga 66p. Astfel, "Červenobílí" au câştigat al 9-lea titlu, având un sezon foarte bun şi în Europa League, unde a reuşit să treacă de faza grupelor, eliminându-le apoi pe KRC Genk în şaisprezecimi şi pe Sevilla FC în optimi, fiind eliminată de Chelsea Londra în sferturi. Echipa antrenată de Jindřich Trpišovský, care l-a transferat săptămâna trecută pe Nicolae Stanciu, va juca în primele 3 etape în deplasare cu FC Zlín şi FK Teplice, apoi acasă cu Sigma Olomouc. În pauza de vară Slavia Praga a disputat 5 partide amicale, rezultate fiind 0-2 cu Dynamo České Budějovice, 3-2 cu Slovan Bratislava, 2-3 cu FC Austria Viena, 3-0 cu Spartak Trnava şi 6-0 cu Viktoria Žižkov.

► Top 5 Slavia Praga

  • are 2 titluri în ultimele 3 sezoane din campionatul Cehiei
  • nu a avut nicio înfrângere în Championship Group
  • a avut cel mai bun atac şi cea mai bună apărare în în Championship Group
  • a ajuns în sezonul trecut în sferturile de finakă din Europa League
  • a câştigat în sezonul trecut şi Cupa Cehiei, 2-0 în finală cu FC Baník Ostrava