Pontul Zilei - 13 februarie 2019

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda Pontul Zilei pentru 13 februarie 2019, la o cota de 2.80Wigan - Stoke City (Ora 21:45)

Wigan este la sapte puncte de primul loc direct retrogradabil din Champions, practic, o perioada de trei meciuri o poate impinge cu un picior spre League One. Echipa merge bine acasa, ultimele doua intalniri le-a castigat fara drept de apel. Cunoscuta ca fiind dependenta de rezultatele de acasa, intalneste acum o echipa accesibila.


Stoke City are probleme si ea cu rezultatele bune din ultimul timp, fosta prim-divizionara a pierdut patru din ultimele cinci meciuri oficiale, dispute ce au avut loc atat in campionat, cat si in alte competitii.  Mai mult, in deplasare are o victorie in ultimele zece infruntari.


Cu probleme cat se poate de reale in deplasare, Stoke City cred ca nu o sa aiba un meci usor miercuri, iar conform cifrelor pe care Wigan le are acasa, cu putina atentie, cred ca poate sa isi faca viata usoara, castigand a treia partida consecutiva jucata pe "DW Stadium".