Pontul Zilei - 1 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de luni, 1 octombrie 2018, format din meciul Maccabi Tel Aviv - Hapoel Tel Aviv, din campionatul Israelului (Premier League).


► Maccabi Tel Aviv - Hapoel Tel Aviv (ora 21:00)


Maccabi Tel Aviv a început bine noul sezon din campionatul Israelului, fiind neînvinsă după 4 etape disputate. Până acum, echipa antrenată de Vladimir Ivić a câştigat cu Maccabi Haifa (2-0, acasă), Hapoel Ra'anana (4-1, acasă) şi Maccabi Netanya (2-1, deplasare) şi a terminat la egalitate cu campioana Hapoel Be'er Sheva (1-1, deplasare). "Galben-albaştrii" sunt pe locul 2 în clasament, având 10 puncte, la 3 puncte de lidera surpriză Hapoel Hadera (o nou promovată), care a jucat însă în această etapă. Dacă Maccabi Tel Aviv va câştiga luni seară partida de acasă de pe "Netanya Stadium" cu Hapoel Tel Aviv, ar reveni pe primul loc în clasament, pentru că are un golaveraj mai bun decât al grupării din Hadera.


Hapoel Tel Aviv a promova fără emoţii din Hapoel Tel Aviv în Premier League, unde deocamdată se află exact la mijlocul clasamentului. În cele 4 etape disputate, formaţia antrenată de Kobi Refua a pierdut cu Hapoel Hadera (1-2, deplasare), a terminat la egalitate cu FC Bnei Sakhnin (1-1, deplasare) şi Ironi Kiryat Shmona (0-0, acasă) şi a învins-o pe Hapoel Haifa (1-0, acasă). "The Red Demons" sunt pe locul 7 în clasament, au 5 puncte şi sunt la 8 puncte de lidera Hapoel Hadera, cu care au promovat împreună în prima ligă. Hapoel Tel Aviv este neînvinsă în ultimele 3 etape şi va încerca luni seară să nu piardă cu Maccabi Tel Aviv, în faţa căreia va porni cu şansa a doua, fiind totuşi o echipă nou-promovată.


Conform casei de pariuri Betano, Maccabi Tel Aviv are cota 1.44 pentru un succes iar Hapoel Tel Aviv are cota 6.75 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 4.20. Maccabi Tel Aviv a câştigat 3 titluri consecutive în 2012-2013, 2013-2014 şi 2014-2015, însă de atunci nu a mai reuşit acest lucru, campioană fiind doar Hapoel Be'er Sheva. Hapoel Tel Aviv a câştigat ultimul titlu în sezonul 2009-2010, însă a ajuns şi în liga a doua, iar acum încearcă să redevină ce a fost, însă are nevoie de timp. Chiar dacă este un derby de tradiţie, acum Maccabi Tel Aviv - Hapoel Tel Aviv are o favorită certă, echipa gazdă. După ce au fost eliminaţi în play-off-ul Europa League de Sarpsborg 08 FF, "galben-albaştrii" vor face tot posibilul să nu mai rateze titlul în acest sezon.


  • Maccabi Tel Aviv a terminat în sezonul precedent pe locul 2 în Premier League
  • Echipa antrenată de Vladimir Ivić o va întâlni în etapa următoare la Jerusalem pe Beitar
  • "Galben-albaştrii" au marcat cel puţin un gol în toate etape din acest sezon
  • Hapoel Tel Aviv a terminat în sezonul trecut pe poziţia întâi în Liga Leumit
  • Echipa antrenată de Kobi Refua va juca în etapa următoare acasă cu FC Ashdod
  • "The Red Demons" au 3 rezultate de sub 2,5 goluri în 4 etape