Plaseaza un singur pariu pe Esports in acest weekend si ai putea castiga un bonus cash de 5 000 RON

De pe 24 ianuarie pana pe 26 ianuarie va avea loc competitia de Esports Dream Hack Open din Leipzig, competitie in care primul clasat va obtine 50 000 euro. O promotie ce pune la dispozitie un fond de premii de 50 000 lei iti este prezentata de casa de pariuri Unibet. In plus, jocurile acestei competitii pot fi urmarite in transmisiune directa. 

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi pariuri pe competitia de Esports (CS:GO) Dream Hack Open. Meciurile se gasesc in sectiunea Esports din lista cu sporturi aflata in stanga, subsectiunea CS:GO. Pentru fiecare 25 lei plasati pe Dream Hack Open Leipzig vei primi un bilet la tragerea la sorti. Sunt valabile atat pariurile pre-live, cat si cele live, simple sau pe bilet multiplu, neexistand cota minima. Un pariu va fi eligibil la promotie chiar daca ai optat pentru Cash Out.

Despre recompensa

Pariurile pe Esports din weekend iti pot aduce 5000 RON, aceasta suma fiind castigata de fiecare dintre cei 10 norocosi utilizatori. Tragerea la sorti se va efectua pe 27 ianuarie. Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj, creditandu-se in maxim 30 minute de la extragere.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza pariuri pe competitia de CS:GO Dream Hack Open Leipzig
  • Nu exista cota minima
  • Fiecare 25 lei pariati iti aduc un tichet la tragerea la sorti
  • Vor fi extrasi 10 castigatori, fiecare urmand a obtine 5 000 lei
  • Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj

Pariaza pe CS:GO si poti fi unul dintre norocosii castigatori