Plaseaza pariuri speciale nemaiintalnite la alte case online

Vrei sa evadezi din rutina tipurilor de pariuri plasate de obicei pe fotbal? Aici ne referim la pariuri pe rezultatul final, pe numarul de goluri etc. . Atunci, vei indragi oferta casei online Fortuna, oferta care cuprinde pariuri speciale pentru cele mai tari meciuri ale acestui weekend si nu numai.

external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Cat de bogata este oferta?

Sectiunea in care pot fi gasite astfel de pariuri speciale se numeste “Fotbal Speciale” si se afla in lista din partea stanga a platformei “Pariaza online”. Acolo vei gasi meciuri precum Craiova – CFR Cluj, Barcelona – Atletico Madrid, Bayern Munchen – Borussia Dortmund sau Juventus – AC Milan, la fiecare meci putand plasa cel putin 15 pariuri speciale. De asemenea, in aceasta sectiune poti paria si pe numarul total de goluri, de cartonase galbene, cartonase rosii, de remize, de penaltyuri, de echipe care nu primesc gol sau chiar pe numarul de jucatori ce vor inscrie minim doua goluri in aceasta etapa din prima liga slovaca. Retine insa ca pariurile din sectiunea “Fotbal Speciale” nu se pot plasa decat singure pe bilet.

Dintre cele 97 pariuri speciale pe derbyurile din acest weekend si nu numai cota cea mai mica este 3.5, cele mai multe cote fiind peste 10.0. Pariurile se refera la marcatori si rezultat final, modalitatea de marcare a unui gol de catre un jucator, la scorul atat la pauza, cat si la final, dar si la alte aspecte, pe care te lasam sa le descoperi singur.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Selecteaza sectiunea “Fotbal Speciale” din lista aflata in partea stanga a platformei “Pariaza online”
  • Pariurile din aceasta sectiune nu pot fi combinate

external linkLink-uri externe interzise