Patru jucatori din top 15 participa la Marseille

Desi in top 50 din clasamentul ATP sunt nu mai putin de 5 francezi, pe tabloul principal de la Marseille participa unul singur. Este vorba despre Benoit Paire, cap de serie numarul 7. Primii 4 capi de serie se afla in top 15. Vorbim de Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, David Goffin si Fabio Fognini. Ceilalti capi de serie sunt: Denis Shapovalov, Kharen Khachanov si Felix Auger-Aliassime. Alti jucatori din top 50 prezenti pe tabloul principal sunt Carreno Busta, Hurkacz, Cilic, Krajinovic si Evans. 

Preview ATP Marseille 2020

Multi francezi castigatori aici

Incepand cu anul 2006 au fost zece editii in care am avut cel putin un francez in ultimul act. Asta la simplu, deoarece la dublu incepand cu anul 2007 in sapte randuri a cucerit titlul o pereche franceza. Revenind la simplu, in acest preview ATP Marseille 2020 vom mentiona si castigatorul de anul trecut, in persoana grecului Tsitsipas. Acesta il invingea in finala pe kazahul Mikhail Kukushkin. In semifinale se opreau David Goffin, respectiv Ugo Humbert, detinator de wild-card.

In 2018 aici a castigat Kharen Khachanov, iar in 2018 Jo-Wilfried Tsonga. Francezul Tsonga a obtinut 3 titluri la Marseille, in acest an anuntandu-si in ultimul moment retragere. In locul lui pe tabloul principal va concura un alt francez. Este vorba de Richard Gasquet.

Va reusi Tsitsipas sa castige a doua oara la rand?

Daca doresti sa vizionezi in transmisiune directa partidele de la Marseille, un ajutor de nadejde il reprezinta casa de pariuri Betano. Tot aici vei putea alege dintre zeci de pariuri pentru un singur meci de pe tabloul de simplu. 

In ceea ce priveste cotele pentru favoritii la titlu, Medvedev si Tsitsipas au sanse egale, ambilor oferindu-li-se cota 4.5. Ii urmeaza Goffin si Cilic, ambii cotati cu 7.5, dar si Khachanov, rusul avand cota 8.00. 

Mizeaza dupa ce vei consulta statisticile