Pariurile zilei fotbal 25.01.2023

Azi poţi paria pe meciurile FSV Mainz - Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen - VfL Bochum, FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach, SC Freiburg - Eintracht Frankfurt şi Werder Bremen - Union Berlin, din ultima etapă a turului a Bundesligii.

FSV Mainz şi Borussia Dortmund se vor întâlni pe stadionul "MEWA Arena" din Mainz, în etapa a 17-a din Bundesliga, de la ora 19:30. Echipa antrenată de Bo Svensson a debutat în 2023 cu un egal în deplasare, 1-1 cu VfB Stuttgart, însă este la 5 puncte de barajul pentru retrogradare. Echipa antrenată de Edin Terzić a început anul cu un succes, 4-3 acasă cu FC Augsburg şi continuă lupta pentru calificarea în Liga Campionilor. BVB este la 2 puncte de ocupantele locurilor 2-4 şi merge la Mainz să câştige.

Bayer 04 Leverkusen şi VfL Bochum vor fi faţă în faţă pe stadionul "BayArena" din Leverkusen, în etapa a 17-a din Bundesliga, de la ora 21:30. Echipa antrenată de Xabi Alonso a câştigat în primul joc din acest an cu 3-2 la Mönchengladbach cu Borussia, însă sunt la 9 puncte de Liga Campionilor. Şi echipa pregătită de Thomas Letsch a început cu un succes, 3-1 acasă cu Hertha BSC. "Der Blau" sunt la 2 puncte de Zweite Bundesliga şi vor încerca să scoată 1 punct pe terenul "Die Schwarzroten".

FC Augsburg şi Borussia Mönchengladbach se vor confrunta pe stadionul "WWK Arena" din Augsburg, în etapa a 17-a din Bundesliga, de la ora 21:30. Echipa antrenată de Enrico Maaßen a pierdut cu 4-3 partida disputată în deplasare cu Borussia Dortmund şi este clasată pe poziţia a 15-a, la 1 punct de retrogradare. Şi băieţii lui Daniel Farke au debutat cu un eşec, 2-3 acasă cu Bayer 04 Leverkusen şi au ajuns la 8 puncte de Liga Campionilor. Ambele formaţii au nevoie de cele 3 puncte, pentru a urca în clasament.

SC Freiburg şi Eintracht Frankfurt se vor întâlni pe stadionul "Europa-Park" din Freiburg, în etapa a 17-a din Bundesliga, de la ora 21:30. Echipa antrenată de Christian Streich a fost umilită în prima partidă susţinută în acest an cu 6-0 în deplasare de VfL Wolfsburg, însă a rămas pe poziţia a 4-a, ultima de Liga Campionilor. Echipa antrenată de Oliver Glasner a câştigat 3 puncte în primul meci din acest an, 3-0 acasă cu FC Schalke 04 şi a urcat pe locul 2 în clasament, la 5 puncte de Bayern München.

Werder Bremen şi Union Berlin se vor întâlni pe "Weserstadion" din Bremen, în etapa a 17-a din Bundesliga, de la ora 21:30. Echipa antrenată de Ole Werner a avut un debut de coşmar în 2023, fiind surclasată în deplasare cu 7-1 de FC Köln. "Die Grün-Weißen" sunt clasaţi pe poziţia a 10-a, la 9 puncte de Liga Campionilor şi la 7 puncte de retrogradare. Echipa antrenată de Urs Fischer a bătut-o acasă cu 3-1 pe TSG 1899 Hoffenheim şi a urcat pe podium în lasament. "Die Eisernen" vor 3 puncte în duelul cu WB.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.