Pariurile zilei fotbal 01.02.2023

Primele meciuri din luna februarie sunt din NB I, Ligue 1, Primeira Liga şi La Liga. 

FC Paksi şi Ferencvárosi TC se vor întâlni pe "Fehérvári úti Stadion" din Paks, în etapa a 4-a din NB I (restanţă), de la ora 19:30. Paksi a debutat în 2023 cu o remiză norocoasă, 2-2 pe terenul lui Kisvárda, egalând în prelungiri. Echipa antrenată de Róbert Waltner este pe locul 7, la 6 puncte de pragul retrogradării. FTC a debutat în acest an cu un 0-0 acasă cu Vasas Budapesta, însă este lider, cu 9 puncte în plus faţă de Kecskemeti şi cu şanse de a se desprinde la 12 puncte dacă va câştiga restanţa de la Paksi.

FC Nantes şi Olympique Marseille vor fi faţă în faţă pe "Stade de la Beaujoire" din Nantes, în etapa a 21-a din Ligue 1, de la ora 20:00. "Les Canaris" vin după o remiză albă în deplasare cu Clermont Foot şi au un parcurs neaşteptat de bun, fiind neînvinşi ân ultimele 6 etape. "Les Phocéens" au remizat în ultima rundă, 1-1 acasă cu AS Monaco şi sunt pe un loc de Liga Campionilor, la 5 puncte de liderul PSG. La casele de pariuri online OM este favorită în confruntarea de la Nantes.

CS Marítimo şi FC Porto se vor întâlni pe"Estádio do Marítimo" din Funchal, în etapa a 18-a din Primeira Liga, de la ora 21:00. Marítimo a început anul cu 2 succese în 3 etape, unul cu Sporting Lisabona, însă a rămas pe un loc retrogradabil, la 5 puncte de cel salvator. "Dragões" au câştigat Cupa Ligii, 2-0 cu Sporting Lisabona, însă sunt pe locul 3 în clasament, la 8 puncte de liderul Benfica Lisabona. "Os Verde-Rubros" au şanse minime de a obţine fie şi 1 punct cu "Azuis e brancos".

Real Betis Balompié şi FC Barcelona se vor întâlni pe "Estadio Benito Villamarín" din Sevilla, în etapa a 17-a (restanţă) din La Liga, de la ora 22:00. Betis a trecut cu bine peste eşecul cu Espanyol, învingând-o acasă cu 1-0 pe Getafe. "Los Verdiblancos" sunt pe locul 5 în clasament, la 3 puncte de Atlético Madrid, echipă care ocupă ultimul loc de Liga Campionilor. Liderul Barça vine după un 1-0 la Girona, care i-a permis să se distanţeze la 5 puncte de marea sa rivală FC Barcelona.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.