Pariurile pe Romania vs Suedia iti aduc un fullbet de 50 RON

Romania vs Suedia este meciul vital pentru echipa noastra nationala in tentativa de calificare la turneul final Euro 2020.

Toti utilizatorii sunt eligibili la promotia conform careia vei putea primi un fullbet de 50 RON in urma meciului dintre Romania si Suedia.

Casa de pariuri care iti ofera aceasta posibilitate este Betano. Aici gasesti peste 275 pariuri pe duelul Romania vs Suedia. Cu siguranta dintre acestea vei gasi 3 care sa iti faca cu ochiul.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Betano. Pentru a participa la aceasta acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Misiunea calificarii”. Pana pe 15 noiembrie, ora 23:20, se poate intra in misiune. Plaseaza apoi trei pariuri, live sau pre-live, pe meciul dintre Romania si Suedia. Pariurile utilizand functia Bet Combo nu se iau in considerare. Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.5.

Despre recompensa

Pariaza pe Romania vs Suedia si castiga 50 RON fullbet daca minim doua din cele trei pariuri nu sunt castigatoare. Daca optezi pentru Cash Out la oricare dintre cele 3 pariuri eligibile, promotia va fi anulata. Suma fullbetului este una fixa, urmand a o primi imediat ce se va incheia meciul. Fullbetul trebuie pariat pana pe 18 noiembrie pe o cota minima de 1.5. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Misiunea calificarii”
  • Plaseaza, pre-live sau live, 3 pariuri din duelul Romania vs Suedia 
  • Cota minima a fiecarui pariu este 1.5, iar miza minima 50 lei
  • Daca minim doua din cele 3 pariuri sunt necastigatoare vei obtine un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 18 noiembrie la o cota minima de 1.5

Castiga indiferent de rezultate