Pariuri si cote pentru Universitatea Craiova vs Vllaznia

In a doua mansa al celui de-al doilea tur preliminar din Conference League Universitatea Craiova va juca pe teren propriu impotriva albanezilor de la Vllaznia. Meciul va incepe pe 28 iulie, la ora 20:30, transmis fiind de Digisport 1 si Prima Sport 1.

Craiovenii pornesc de departe cu prima sansa

In prima mansa cu Vllaznia disputata in urma cu o saptamana, Universitatea Craiova a dominat, expediind 5 suturi pe poarta. In tur se inregistra o remiza cu doua goluri, reusita oltenilor venind din penalty, Andrei Ivan transformandu-l in prelungirile primei reprize. 

De altfel, Universitatea Craiova a obtinut numai remize in acest sezon. In afara celei din Conference League, veneau si egalurile din cele doua etape de Superliga. Adversare erau Sepsi si Universitatea Cluj. Speram ca astazi va obtine prima victorie si asta inca din timpul regulamentar. Daca se va califica in turul III preliminar, formatia romaneasca o va intalni pe Zorya, din Ucraina.

Va prefera Vllaznia un joc defensiv?

In turul din urma cu o saptamana Vllaznia a marcat golul egalizator la singurul sut pe poarta. Reusita purta semnatura lui Hoxhaj, fiind marcata in minutul 51. De punctat ca Hoxhaj intra la pauza. Acest scenariu le este familiar craiovenilor, care sezonul trecut o intalneau pe Laci, tot din Albania. Pe teren propriu, Laci inscria golul victoriei la singurul sut pe poarta, pentru ca in retur sa se apere si sa reuseasca o remiza alba, care o califica in turul III preliminar de Conference League. Foarte probabil, Vllaznia va aplica si ea aceeasi strategie pentru retur.

Universitatea Craiova vs Vllaznia - Declaratii

Laszlo Balint (antrenor Universitatea Craiova): Abordam cu incredere mansa retur, suntem constienti de calitatea noastra, dar si de armele adversarului. Vrem sa fim mai eficienti, in Albania au fost doua-trei momente psihologice importante.

Erdenis Gurishta (capitan Vllaznia): Craiova este favorita pe hartie, dupa statistici, dupa buget, dar in fotbal bugetul echipei sau salariile mai mari ale jucatorilor nu joaca un rol decisiv. De multe ori in fotbal echipa care da maximum pe teren castiga.

Universitatea Craiova vs Vllaznia - Indisponibili

Dan Nistor si Ionut Vina au fost scosi din lot de Laszlo Balint in vederea acestui meci. Balint a fost nemultumit de atitudinea celor doi atat din teren, cat si din afara lui. 

Universitatea Craiova vs Vllaznia - Statistici 

In precedentele 3 partide de pe teren propriu din cupele europene ale Universitatii Craiova nu vedeam mai mult de doua goluri. Doua dintre aceste partide se incheiau cu o remiza alba.

Se inscria un numar impar de goluri in 7 din ultimele 8 deplasari ale Vllazniei.

Universitatea Craiova vs Vllaznia - Pronostic

Antrenorul Vllazniei a sugerat ca echipa sa va juca destul de prudent aici. Asta inseamna ca nu vor conta foarte mult in atac. Daca vor inscrie primii, craiovenii nu cred ca vor mai risca si vor trece in aparare, iar atunci misiunea Vllazniei va deveni si mai grea.