Pariuri si cote pentru Huddersfield vs Nottingham

In urma duelului dintre Huddersfield si Nottingham vom afla cea de-a treia nou-promovata ce va evolua in Premier League sezonul viitor. Partida se va desfasura pe Wembley si va incepe pe 29 mai, la ora 18:30. 

Huddersfield incearca sa revina in Premier League dupa 3 sezoane

La 98 ani de la cucerirea primului titlu pe cea mai inalta scena a fotbalului englez Huddersfield are ocazia sa revina in Premier League. Echipa are 3 titluri: in sezoanele 1923-1924, 1924-1925 si 1925-1926. Ultima oara aceasta a promovat in Premier League la sfarsitul sezonului 2016-2017, petrecand doua editii in cel mai spectaculos campionat al lumii.

In sezonul regulat Huddersfield a incheiat pe pozitia a treia, Danny Ward fiind golgheterul echipei, cu 14 reusite. In semifinalele din play-offul pentru promovare formatia antrenata de Carlos Colberan trecea de Luton. In deplasare obtinea o remiza cu doua goluri, pe teren propriu impunandu-se cu 1-0. 

Calificare cu emotii pentru Nottingham in finala

Nottingham este o echipa ce avea performante remarcabile la sfarsitul anilor ‘70. Aceasta a a castigat doua Cupe ale Campionilor Europeni (actuala Champions League) in sezoanele 1978-1979 si 1979-1980. De asemenea, Nottingham castiga si actuala Premier League in 1977-1978. In vitrina cu trofee mai zac 4 cupe ale Ligii, o Supercupa a Europei si doua FA Cup, prima castigata in sezonul 1897-1898.

Nottingham parasea ultima oara Premier League la finele sezonului 1998-1999. In sezonul regulat echipa antrenata de Steven Cooper incheia a patra. In semifinalele play-offului pentru promovare aceasta trecea de Sheffield United abia dupa loviturile de departajare. In deplasare Nottingham se impunea cu 2-1, golul gazdelor fiind marcat in prelungirile celei de-a doua reprize. In retur Sheffield castiga cu 2-1, cu toate ca Nottingham conducea la pauza. Brennan Johnson este golgheterul din campionat al lui Nottingham, acesta marcand de 16 ori.

Huddersfield vs Nottingham - Indisponibili

Matty Pearson, Alex Vallejo si Ryan Schofield sunt indisponibili la gazde in vederea acestei partide. Oliver Turton reprezinta o incertitudine. De partea cealalta, oaspetii nu pot conta pe Lewis Grabban, dar nici pe Max Lowe.

Huddersfield vs Nottingham - Echipe probabile

Huddersfield (3-4-3): Nicholls - Lees, Hogg, Colwill - Pipa, J.Russell, O’Brien, Toffolo - Sinani, Ward, Sorba Thomas

Nottingham (3-4-1-2): Brice Samba - McKenna, Worrall, Cook - Colback, Yates, Garner, Spence - Zinckernagel - B.Johnson, K.Davis 

Huddersfield vs Nottingham - Statistici

  • Sapte victorii si doua remize obtinea Nottingham in precedentele 9 meciuri din Champioship.
  • In cele mai recente 3 meciuri ale lui Nottingham inscriau ambele formatii.
  • Huddersfield se impunea in 3 din precedentele 4 intalniri directe din campionat.

Huddersfield vs Nottingham - Pronostic

In cele mai recente 5 meciuri ale lui Nottingham se marca in ultimele 20 minute, lucru care se intampla si in 3 din ultimele 5 partide disputate de Huddersfield. Acum sunt sanse mari sa se inscrie un gol pe final, mai ales in cazul in care nu este egalitate.