Pariuri si cote la Superbet pentru EURO 2020

Cu siguranta sunt multi pariori care deja si-au estimat bugetul pe care il vor avea la dispozitie pentru plasarea de pariuri la EURO 2020 (2021). Foarte probabil, in cazul multora acest buget va fi depasit, dar nu ii putem invinovati. Asta pentru ca multe case de pariuri din Romania de top prezinta o oferta destul de bogata la acest turneu final. Ne referim aici atat la pariurile pentru fiecare meci, cat mai ales la pariurile antepost. Una dintre aceste case de pariuri este Superbet, care in afara pariurilor pentru turneul final, ne propune un concurs cu participare gratuita. Premiul cel mare si, de fapt, singurul al acestui concurs, este de 1 000 000 lei.

Cum putem paria pe EURO 2020 la Superbet?

Pariurile pe meciurile individuale le gasesti in sectiunea de pariuri, dand click pe optiunea “Toate”. Pariurile antepost privind turneul final le gasim pe pagina de sport, in partea stanga sus. Selectand sectiunea “Speciale” vei vedea toate pariurile de acest fel oferite pentru EURO. 

Pariuri pe castigatoarea EURO 2020 la Superbet

Castigatoare a CM 2018, Franta porneste cu prima sansa la cucerirea trofeului. Francezii au avut un parcurs bun si in Nations League, avand sanse mari sa castige “grupa mortii” cu Germania si Portugalia. Iar daca se va impune in grupa, are mari sanse sa castige Campionatul European. A doua favorita la castigarea trofeului este Anglia, iar a treia Belgia. Pe niciuna dintre cele doua nu le vedem insa in semifinale. Germania are a patra sansa, Spania a cincea, iar Portugalia a sasea. Dintre acestea, o vedem pe Spania principala adversara a Frantei.

Pariuri pe golgheterul EURO 2020 la Superbet

Prima sansa la titlul de golgheter o are Harry Kane. Englezul a fost golgheterul CM 2018, golgheterul preliminariilor EURO 2020, dar si golgheterul Premier League in acest sezon. Kane este urmat, la egalitate, de Kylian Mbappe, Romelu Lukaku si Cristiano Ronaldo. Francezul Mbappe a fost golgheterul Ligue 1 in acest sezon. Belgianul Lukaku este golgheterul Ligii A in UEFA Nations League si al doilea in topul golgheterilor acestui sezon de Serie A. Cel mai bun macator din Serie A a fost Cristiano Ronaldo. Credem ca golgheteul EURO 2020  va fi jucatorul al carei echipa va disputa minim 6 meciuri in turneu.

Alte pariuri EURO 2020 la Superbet

Trebuie sa spunem ca la Superbet poti consulta multe pariuri antepost pe care nu le gasesti la multe case. Unul dintre acestea se refera la numarul de goluri primite de o echipa in faza grupelor. Opinam ca Austria va primi multe goluri in grupa, in general partidele echipei generand multe reusite. 

O sectiune cu pariuri tentante se numeste “Superpariuri”. Aici gasim doua sau mai multe pariuri combinate intr-o singura optiune de pariu. Un pariu care credem ca are sanse mari de reusita si o cota foarte mare vizeaza echipa Poloniei, putandu-l vedea mai jos.