Pariuri si cote la Betano pentru EURO 2020

Euro 2020 (2021) se va disputa cu un an intarziere din cauza pandemiei, fiind primul Campionat European care se desfasoara cu un an mai tarziu decat data programata. De asemenea, este primul EURO disputat in mai mult de doua tari. Asta pentru a marca 60 ani de la primul Campionat European. 

Daca va mai aduceti aminte, in urma cu 5 ani una dintre casele de pariuri patrundea in Romania chiar inainte de Campionatul European. Este vorba despre Betano, care ne surprindea placut cu oferta sa foarte bogata pe meciurile de la turneul final. Si pentru acest an Betano ne surprinde placut, prezentand o oferta de pariuri foarte bogata. Pe langa aceasta, cu siguranta in timpul turneului vom avea parte de promotii atractive, care ne vor imbia sa le incercam. 

Cum putem paria pe EURO 2020 la Betano?

La Betano gasim sute de pariuri pentru un meci de la turneul final, insa si mai interesante sunt pariurile antepost. Aici putem plasa pariuri pe castigatoarea turneului, golgheterul turneului, castigatorii grupelor sau echipele care se califica din grupa. Este doar o mica parte din pariurile antepost pe care le putem plasa. Recunoastem ca nu le-am numarat, insa banuim ca numarul pariurilor este de aproximativ 1 000. Pentru a ajunge mai usor la pariuri, Betano a lansat o sectiune speciala in lista din partea stanga, sectiune numita “EURO 2020”. Aici ai parte nu numai de pariuri, ci si de un ghid destul de amplu, insa usor de parcurs, despre tot ce inseamna acest turneu final.

Pariuri pe castigatoarea EURO 2020 la Betano

In calitate de detinatoare a titlului mondial, Franta este cotata cu prima sansa. Poate in mod surprinzator, a doua favorita este Anglia. Belgia, Spania si Germania le urmeaza. Nu putem sa nu remarcam cota mare a Italiei, care in preliminariile EURO 2020 obtinea 10 victorii din tot atatea posibile. La fel de adevarat este si faptul ca adversarele din grupa erau modeste. De asemenea, Belgia obtinea si ea punctaj maxim in preliminarii. Portugalia, formatia care a castigat EURO 2016, este abia a opta favorita.

Pariuri pe golgheterul EURO 2020 la Betano

Casa de pariuri Betano ii ofera prima sansa la castigarea titlului belgianului Romelo Lukaku. Este adevarat, Belgia si Lukaku au impresionat placut in plan ofensiv in preliminarii. Belgia a marcat 40 goluri, iar Lukaku 7. Belgianul este urmat de englezul Harry Kane in topul favoritilor pentru titlul de golgheter. Kane a fost cel mai bun marcator din preliminarii, inscriind de 12 ori. Totodata, Kane a fost golgheter si la CM 2018.

Al treilea favorit la titlul de golgheter este francezul Kylian Mbappe, iar al patrulea portughezul Cristiano Ronaldo. In faza grupelor vom putea vedea o inclestare intre cei doi. Avand in vedere grupa de foc din care fac parte Franta si Portugalia, am tinde sa credem ca Mbappe si Cristiano Ronaldo nu vor marca prea mult.

Alte pariuri EURO 2020 la Betano

Aici putem plasa pariuri antepost nu doar simple, ci si cu sansa dubla. Spre exemplu, putem miza ca invingatoarea EURO 2020 va fi una dintre doua echipe date. Cota cea mai mica este ca Franta sau Anglia sa castige turneul final. Urmeaza Franta sau Belgia, la egalitate cu Anglia sau Belgia. Noi opinam insa ca invingatoarea turneului va proveni din grupa “de foc”, iar aceasta nu va fi Portugalia.

De asemenea, putem paria si pe numarul de puncte obtinut de o echipa in grupa. Aici putem alege numarul exact de puncte sau ca va depasi sau nu un anumit numar de puncte. De altfel, pentru fiecare dintre cele 24 echipe poti plasa zeci sau chiar sute de pariuri antepost.  

Totodata, Betano prezinta si pariuri speciale pentru intregul turneu. Acestea se refera la numarul total de goluri, de cornere, de cartonase galbene, de cartonase rosii, de penalty-uri marcate/ratate si multe altele.