Pariuri si cote la Baumbet pentru EURO 2020

Doar cateva zile ne despart de mult asteptatul EURO 2020, care a fost amanat timp de un an din cauza pandemiei. Este edtia cu numarul 16 a Campionatului European, una care se va desfasura in 11 orase. Multe case de pariuri online legale prezinta atat pariuri pentru fiecare meci in parte, cat si pariuri antepost. Una dintre ele este Baumbet, care impresioneaza placut la capitolul pariuri antepost.

Cum putem paria pe EURO 2020 la Baumbet?

Aproximativ 150 optiuni de pariu gasim la Baumbet pentru fiecare meci in parte. In plus, putem alege si din peste 100 pariuri antepost. Putem accesa aceste pariuri foarte simplu. In lista din stanga de pe pagina cu pariuri sportive, din categoria “Ligi de Top” vedem sectiunea “EURO 2020”. Selectand-o, vor aparea pariurile dorite.

Pariuri pe castigatoarea EURO 2020 la Baumbet

Castigatoarea CM 2018 este Franta, aceasta fiind cotata cu prima sansa la castigarea EURO 2020. Francezii au mai reusit o data sa castige Campionatul European, dupa ce in urma cu doi ani castigasera o editie de Campionat Mondial. Se intampla in 2000. Spania mai reusea asta, castigand in 2010 Campionatul Mondial si in 2012 Campionatul European. Acum francezii au o sansa mare sa cucereasca trofeul in cazul in care se vor impune in “grupa mortii”.

Anglia si Belgia completeaza podiumul favoritelor la castigarea turneului final, insa nu credem ca vor ajunge nici macar in semifinale, cum s-a intamplat la CM 2018. A patra sansa la castigarea EURO 2020 o are Gemania, iar a cincea Spania. Cele doua au facut parte din aceeasi grupa de Nations League in aceasta editie, insa nu au impresionat.

Alte pariuri pe EURO 2020 la Baumbet

Putem miza la Baumbet si pe echipa care va ajunge in optimi, in sferturi, in semifinale sau in finala. In cazul foarte probabil in care Olanda va castiga grupa C, are mari sanse sa ajunga in semifinale. 

Totodata, la Baumbet putem paria si pe numarul de goluri marcate de o echipa. Un pariu interesant ne pare acela ca Elvetia va depasi numarul de goluri propus, iar asta se poate intampla chiar din faza grupelor.