Pariu profesionist care iti poate umfla contul bancar

Trezoreria propune un instrument foarte bun de economisire, vă propun să îl folosiţi. Dar din fondul pe care îl aveti alocat pariurilor sportive vă propun să plasaţi câteva pariuri antepost la nişte cote foarte atractive.

Nu ignora pariurile antepost!

Casa de pariuri Betano a afişat pariurile speciale din Liga 1 pentru sezonul 2022-2023, care va debuta la data de 15 iulie 2022. Mai exact, trebuie de intrat în meniul România - Liga 1 - Pariuri antepost şi un pic mai jos va fi "Liga 1 2022-2023 - Speciale Echipă" plus "Termină pe primele 4 locuri - inclusiv play-off şi play-out". Aceste pariuri sunt pe termen lung, însă cotele sunt foarte atrăgătoare şi dacă ai o sumă mai mare de bani, este mai profitabil să o pariaţi şi să obţineţi un profit mai mult decât dublu, decât cel oferit de Trezoreria Statului. Fireşte că la pariuri există un risc, însă dacă este analizat şi pus cu cap, nu aiurea, sunt şanse mari ca să fie câştigător.

Rapid se va clasa pe primele 4 locuri

În ultimii ani CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova au fost echipele de top ale Ligii 1, ardelenii reuşind performanţa de a câştiga 5 titluri consecutive. În următorul sezon e de aşteptat ca şi Rapid Bucureşti să intre în lupta pentru câştigarea campionatului. Giuleştenii au pe Betano cota 15.00 că vor fi campioni după o pauză de 16 ani, în care au trecut prin ligile inferioare, însă nu are rost să riscăm banii pe acest pariu, pentru că este riscant. Pontul meu este că echipa antrenată de Adrian Mutu se va clasa pe primele 4 locuri, inclusiv play-off şi play-out. Nu mă aştept ca "alb-vişinii" să câştige, însă sunt sigur că va termina în primele 4, în sezonul regular şi play-off.

Ce a fost în sezonul 2021-2022

Rapidiştii au revenit în Liga 1 în sezonul 2021-2022, însă nu s-au calificat în play-off, deşi au avut un debut foarte bun, în care nu au primit gol în primele 6 etape. Ei au ratat dramatic, în ultima etapă, şansa de a juca barajul cu Universitatea Craiova pentru calificarea în Europa Conference League, după ce au pierdut cu scorul de 3-2 în deplasare cu CS Mioveni. În etapele 1-29 antrenor a fost Mihai Iosif iar din etapa a 30-a, plus 1-9 din play-out echipa a fost pregătită de Adrian Mutu. Echipa de sub Podul Grant a jucat pe noul stadion abia pe 2 aprilie 2022, când a învins-o cu scorul de 3-0 pe FC Botoşani, în etapa a 3-a din play-out.

Ce va fi în sezonul 2022-2023

Victor Angelescu l-a convins pe Dan Șucu să vină la Rapid, astfel că cei doi oameni de afaceri vor finanţa clubul, ambii având câte 50% din acţiuni. Rapid vă avea în sezonul viitor un buget de 7 milioane de euro, astfel că preşedintele Daniel Niculae şi antrenorul Adrian Mutu vor putea face transferuri. În plus, Rapid are un stadion nou nouţ, superb, cu 14.050 locuri, care a costat 67 milioane de euro şi se va investi în fosta bază "Constructorul". În concluzie, "alb-vişinii", care în 2023 vor sărbători 100 de ani de la înființare, au toate condiţiile pentru a face performanţă, de la tradiţie, suporteri minunaţi, stadion european şi doi finanţatori adevăraţi.