Pariezi pe Romania vs Suedia si primesti un freebet de 20 RON

Casa de pariuri care lanseaza aceasta promotie este Unibet, la ea putand participa toti utilizatorii romani. Unibet prezinta aproximativ 250 optiuni de pariere, astfel ca vei gasi cu siguranta cel putin o optiune care crezi ca are sanse mari de reusita.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe duelul Romania vs Suedia. Capitala pentru nationala Romaniei, partida se va disputa pe 15 noiembrie, incepand cu ora 21:45. Cota minima pe care trebuie plasat pariul e 1.4, iar miza minima a pariului este 50 lei. Daca ai optat pentru Cash Out la un pariu eligibil, acesta nu este luat in calcul. 

Despre recompensa

Vei castiga 20 RON freebet pariind pe Romania vs Suedia, fie ca pariul tau va fi castigator sau nu. Freebetul va fi creditat in contul tau dupa ce pariul va fi stabilit. Acesta trebuie pariat in termen de 7 zile, putand fi folosit doar pe meciurile din preliminariile EURO2020. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe meciul din preliminariile CE 2020 dintre Romania si Suedia
  • Cota minima a pariului este 1.4, iar miza minima 50 lei
  • Indiferent de rezultatul pariului vei primi un freebet in valoare de 20 lei
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 7 zile doar pe meciuri din preliminariile Campionatului European, neexistand cota minima

Pariaza si ia freebetul indiferent de rezultat