Pariază pe viitorul antrenor al Viitorului

Gheorghe Hagi a decis să renunţe la funcția de manger general pe care o ocupa la FC Viitorul din septembrie 2014. Astfel, clubul înfiinţat în anul 2009 a rămas fără cel mai longevin antrenor din Liga 1. Campionatul s-a terminat, însă jucătorii nu vor avea o vacanţă prea mare, pentru că sezonul 2020-2021 ar trebui să înceapă pe 22 august. Preşedintele clubului, Gheorghe Popescu, negociază în aceste zile cu mai mulţi antrenori, pentru a rezolva cât mai repede această problemă şi a putea face un plan pentru sezonul următor.

Gică Hagi a fost nevoit an de an să-şi vândă vedetele

Casa de pariuri Betfair oferă pentru clienţii ei cotele pentru viitorul antrenor al grupării din Ovidiu. Patronul clubului Gheorghe Hagi, a fost şi antrenor în perioada septembrie 2014 - 1 august 2020, reuşind să câştige titlu, Cupa României și Supercupa României. "Regele" a promovat de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi o mulţime de fotbalişti, cei mai reprezentativi fiind Radu Boboc, Romário Benzar, Bogdan Ţâru, Virgil Ghiță, Cristian Ganea, Dragoş Nedelcu, Răzvan Marin, Tudor Băluţă, Ionuţ Vână, Alexandru Cicâldău, Andrei Ciobanu, Florinel Coman, Ianis Hagi, Florin Tănase, Louis Munteanu, Denis Drăguș sau Gabriel Iancu, ultimul câştigând în acest sezon titlul de golgheter. Cum ar fi fost Viitorul dacă "Regele" ar fi avut un buget mare şi nu ar fi fost nevoit să-şi vândă vedetele?

Cătălin Anghel sau Constantin Gâlcă?

Ce va fi după plecarea lui Gică Hagi? Care va fi noul antrenor? Va mai fi FC Viitorul la fel de puternică? Acestea sunt câteva din întrebările pe care şi le pun suporterii clubului constănţean şi nu numai. Pe lista de antrenori care o are preşedintele Gheorghe Popescu sunt câteva nume grele precum Ladislau Bölöni, Cosmin Contra sau Dan Petrescu, însă e greu de crezut că aceştia vor accepta să vină să antreneze tineri şi să aibă un salariu modest. Pe listă mai sunt Cătălin Anghel, secundul lui Gică Hagi, Constantin Gâlcă, Bogdan Vintilă, Viorel Moldovan, Vasile Miriuţă, Dorinel Munteanu, selecţionerul U21 Adrian Mutu şi, de umplutură, Cristian Chivu. Conform Betfair, cele mai mari șanse de a-l înlocui pe "Rege" le au Cătălin Anghel, care este antrenorul secund al echipei sau Constantin Gâlcă, tehnicianul echipei daneze Vejle Boldklub, cu care a promova în prima ligă.

Pentru a găsi pariul, loghează-te pe Betfair, click pe secţiunea "fotbal", click pe secţiunea "speciale", caută în partea stângă "oferte speciale ale managerului" şi click pe "next permanent Vitorul Constanta manager".