Pariaza pe tenis in aceasta saptamana si poti castiga 5 000 RON prin tragere la sorti

Trei turnee de tenis se desfasoara in aceasta saptamana, un simplu pariu pe un meci din aceste turnee putandu-ti aduce 5 000 RON. Unul dintre cele trei turnee se desfasoara la Adelaide, atat la masculin, cat si la feminin. Al doilea turneu din circuitul WTA are loc la Hobart, iar al doilea turneu din circuitul ATP la Auckland. Un singur pariu din aceste turnee iti poate aduce un premiu de 5 000 lei. Asta doar la casa de pariuri Unibet.

Ce trebuie sa fac?

La promotie poate participa oricine, pentru a fi eligibil nefiind necesara optarea, Trebuie doar sa plasezi minim un pariu pe turneele de tenis din aceasta saptamana care se vor disputa in circuitele ATP si WTA. Pariul poate fi atat pe turneele de simplu, cat si pe cele de dublu, simplu sau cu mai multe selectii pe biilet, live sau pre-live. Miza minima a unui pariu este 25 lei, neexistand cota minima. Pentru fiecare 25 lei pariati vei primi un tichet la tragerea la sorti. Toate pariurile, chiar si cele la care ai optat pentru cash out, vor intra la tragerea la sorti.

Despre recompense

Pariurile pe tenis iti pot aduce 5000 RON cash daca le vei plasa pana pe 19 ianuarie. Se vor acorda prin tragere la sorti 10 premii, fiecare avand valoarea de 5 000 lei. Tragerea la sorti va avea loc in maxim 72 ore de la incheierea promotiei. Banii sunt cash, neavand cerinte de rulaj, acordandu-se in maxim 30 minute de la efectuarea extragerii.                                           

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza pariuri pana pe 19 ianuarie pe cel putin unul dintre turneele ATP si/sau WTA
  • Miza minima a unui pariu este 25 lei
  • Pentru fiecare 25 lei pariati vei primi un tichet la tragerea la sorti
  • La extragere se vor acorda 10 premii a cate 5 000 lei
  • Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj

Pariaza pe tenis si te poti trezi cu 5 000 lei in cont

CallToAction