Pariaza pe runda a doua a preliminariilor Euro 2020 si poti obtine 100 RON fullbet

Ai meciuri interesante din care sa alegi >>>

Poti plasa un pariu pe partida Romaniei de marti cu un fullbet in valoare de 100 lei oferit de Betano, pentru asta trebuind sa indeplinesti cateva conditii, deloc grele.

Sunt tot mai mule promotii pentru meciurile din preliminariile Euro 2020, pentru ca acest turneu de mare anvergura fotbalistica atrage un interes enorm din partea microbistilor dar si acelor ce joaca la pariuri sportive.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie trebuie sa iti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni" si sa selectezi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “EURO-calificari”. Se poate intra in misiune pana la 25 martie, ora 23:20. Plaseaza apoi 3 bilete live si/sau pre-live, fiecare avand minim doua selectii, care sa contina exclusiv meciuri din preliminariile EURO 2020. Meciurile trebuie sa se dispute in intervalul 24-25 martie, un bilet trebuind sa aiba miza minima 10 lei, iar cota minima a fiecarei selectii de pe bilet sa fie 1.3. Daca optezi pentru Cash Out la orice astfel de bilet care se califica pentru promotie nu vei mai fi eligibil la promotie.

Despre recompensa

O sa primesti 100 RON fullbet daca pariezi pe preliminariile Campionatului European indiferent de rezultatele meciurilor. De fapt, fullbetul maxim este 100 lei, valoarea acestuia reprezentand 50% din suma mizelor celor 3 bilete plasate de tine. Fullbetul poate fi folosit doar in cadrul meciului dintre Romania si Insulele Feroe, care se va disputa pe 26 martie, ora 21:45, la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “EURO-calificari”
  • In intervalul 24-25 martie plaseaza 3 bilete live sau pre-live, cu minim doua selectii fiecare, pe partidele din preliminariile CE
  • Miza minima a unui bilet este 10 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.3
  • Indiferent de rezultatele biletelor vei primi un fullbet de 50% din suma mizelor celor 3 bilete, pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie pariat la o cota minima de 1.5 in meciul dintre Romania si Insulele Feroe


Ai meciuri interesante din care sa alegi >>>