Pariaza pe o cota marita si obtine bani cash in FCSB vs CSU Craiova

In sezonul regulat am avut parte de un meci spectaculos intre FCSB si CSU Craiova cu FCSB ca gazda, formatia antrenata de Mihai Teja invingand cu scorul de 3-2. De altfel, in 3 din ultimele 5 intalniri directe cu FCSB ca gazda aceasta a castigat, in partida inscriindu-se minim 3 goluri. Daca opinezi ca asta se va intampla si acum te invitam sa profiti de cota marita oferita de casa de pariuri Betfair in acest sens.

external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Mai exact, vorbim despre external linkLink-uri externe interzise. La promotie pot participa toti utilizatorii Betfair, daca vei accesa linkul sua imaginea de mai sus cota marita va aparea automat pe bilet, netrebuind, astfel, sa mai cauti optiunea. Functia de Cash Out este indisponibila la acest pariu, care trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. Poti miza cel mult 250 lei, eventualul castig acordandu-se cash, fara conditii de rulaj. Asta inseamna ca eventualele castiguri cash la o cota marita in FCSB vs Craiova pot atinge suma de 1 050 lei.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Accesand linkul de mai sus va aparea automat pe biletul de pariere optiunea la cota marita conform careia FCSB se va impune in fata Craiovei, iar in meci se vor marca minim 3 goluri
  • Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet
  • Optiunea Cash Out este indisponibila in vederea acestui pariu
  • Miza maxima pentru pariu este 250 lei
  • Daca FCSB va obtine toate cele 3 puncte, iar in meci se vor marca peste 2.5 goluri, vei castiga maxim 1 050 lei
  • Castigul il vei obtine cash, fara conditii de rulaj

external linkLink-uri externe interzise