Pariaza pe meciurile din preliminariile EURO 2020 si castiga un freebet de 30 lei

Mai sunt doar 4 runde pana vom afla echipele care se vor califica la Campionatul European de anul viitor. Euro 2020 va fi un turneu final special, jubiliar care va atrage interesesul miloanelor de microbisti, dar si celor care joaca la pariuri sportive.

In vederea celor doua runde din aceste zile, desfasurate intre 10 octombrie si 15 octombrie, casa de pariuri Fortuna iti propune un freebet in valoare de 30 lei. Asta doar daca vei plasa in fiecare zi din acest interval pariuri pe meciurile din preliminarii.

Ce trebuie sa fac?

Nu este necesar sa te inregistrezi pentru a participa la promotie, ci doar sa mizezi pe meciurile din preliminariile EURO 2020 care vor avea loc in perioada 10 octombrie-15 octombrie. Una dintre conditii este de a paria in fiecare zi din acest interval pe cel putin un meci din preliminarii. Poti plasa atat pariuri simple, cat si bilete multiple, meciurile trebuind sa fie insa exclusiv din preliminariile EURO 2020. Miza minima pe un bilet este 10 lei, iar cota minima este 1.5. Biletele pot fi doar pre-live.

Despre recompensa

Vei obtine 30 RON freebet pariind pe preliminariile EURO 2020 indiferent de rezultatul partidelor. Sigur, daca vei opta pentru cash out la vreun bilet eligibil, acesta nu va mai conta la promotie. Freebetul se va acorda in cel mult 72 ore de la incheierea promotiei, conditiile acestuia aparand imediat dupa acceptarea lui.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza minim un pariu/bilet din preliminariile EURO 2020 in fiecare zi din intervalul 10 octombrie-15 octombrie
  • Miza minima a unui bilet e 10 lei, iar cota minima 1.5
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi un freebet de 30 lei
  • Termenii si conditiile freebetului vor fi disponibile imediat ce il vei accepta

Nu pierde aceasta oportunitate de a paria