Pariaza pe Mastersul de la Madrid si obtine freebeturi de 150 RON indiferent de rezultate

La finalul lunii mai va avea loc cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, desfasurat la Roland Garros. Pana atunci insa, avem de vazut inca doua turnee la care participa “lumea buna”.

Primul dintre ele se va desfasura pe zgura de la Madrid, atat pe tabloul masculin, cat si pe cel feminin. La casa de pariuri Netbet poti obtine nu unul, nu doua, ci 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei. Promotia este valabila pentru orice utilizator ce are cont la Netbet.

Ai o multime de meciuri din care sa alegi >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia, optare ce poate fi realizata pana in noaptea de 13 mai, ora 01:59. Obiectivul principal consta in plasarea a 10 pariuri, live sau pre-live, dar singure pe bilet, pe meciuri distincte de pe tabloul principal sau din calificari, insa doar in turneele de simplu de la Madrid, cele de dublu nefiind incluse la promotie. Miza minima a unui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.8.

Despre recompense

Vei obtine freebeturi de 150 RON pariind pe turneul din Madrid indiferent de rezultatul celor 10 pariuri. Se vor acorda 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei, in termen de 24 ore de la incheierea promotiei. Freebeturile trebuie plasate in maxim 5 zile de la creditare pe o partida de tenis cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu format din mai multe partide de tenis fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia “150 RON freebet ATP & WTA Madrid”
  • Plaseaza 10 pariuri, live sau pre-live, dar singure pe bilet, pe meciuri distincte de pe tabloul de simplu masculin si/sau feminin al turneului din Madrid
  • Miza minima pentru fiecare pariu este 50 lei, iar cota minima 1.8
  • Indiferent cate pariuri sunt castigatoare vei primi 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei
  • In termen de 5 zile de la creditare trebuie plasat freebeturile pe o partida de tenis cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet cu mai multe selectii din tenis fiecare trebuind sa aiba cota minima 2.00

Ai o multime de meciuri din care sa alegi >>>