Pariaza pe loterii virtuale cu Lucky 6

In fiecare saptamana zeci de mii, daca nu chiar sute de mii de oameni isi incearca norocul la loto 6/49 si nu numai. Anumite agentii de pariuri stradale pun si ele la dispozitie cateva loterii din intreaga lume, jocurile de loto prinzand foarte mult.
 
Astfel, era doar o chestiune de timp ca si casele de pariuri online care nu dispun de agentii stradale sa ofere publicului o sectiune de loto. Si cine altcineva sa faca primul pas daca nu Netbet, casa care in afara de faptul ca beneficiaza de cel mai mare bonus de inregistrare si de cele mai bune promotii, in ultimele luni si-a imbunatatit oferta introducand doua metode cu ajutorul carora poti efectua depozite fara sa ai nevoie de card de credit. Este vorba de depozitele din agentiile Smith&Smith si cele cu ajutorul cardului Netbet, valabile in agentiile Favbet.
 
Netbet nu a mizat insa pe loteriile reale,  ci pe cele virtuale, acolo unde poti juca oricand si oricat doresti, un astfel de joc incepand o data la 5 minute. Jocul se numeste Lucky 6, putand fi gasit in sectiunea ‘’Cazino’’ sau in ‘’Lucky 6’’. Mecanismul nu este chiar unul simplu, cel putin pentru cei care nu sunt obisnuiti cu loteriile, insa pentru a-l intelege poti vizualiza oricate runde doresti, asta fara sa platiesti nimic.
 

Cate variante de pariere am?


Regulamentul loteriei virtuale se aseamana oarecum cu loto 6/49, chiar si bingo, doar ca la Netbet sunt 48 bile in total, ideal fiind ca tu sa nimeresti 6. Din cele 48 se extrag nu mai putin de 35. In cazul in care optezi pentru a completa cuponul alegand 6 numere, vei castiga de 10 000 ori miza in cazul in care primele 6 numere extrase vor fi chiar numerele tale de pe cupon. Daca vei ghici cele 6 numere din primele 7 extrageri vei castigand de 7 500 ori miza si asa mai departe, dupa cum se poate observa si in imaginea de mai jos. Daca numerele de pe cupon vor iesi din primele 34 extrageri vei castiga de doua ori miza investita, iar daca le vei ghici dupa primele 35 extrageri, practic ti se va rambursa miza, cea minima fiind 2 RON.
 
 
Insa Netbet iti ofera si alte variante de pariere, nu doar incercarea de a prezice cele 6 bile. Poti selecta chiar mai multe numere (de la 7 pana la 10), trebuind sa nimeresti tot 6, insa, evident, castigul va fi mai mic, dar si miza mai mare, daca o vei face. De asemenea, poti prezice un numar care va iesi in primele 5 extrageri, iar daca il vei nimeri miza ti se va inmulti cu 8 pentru a stabili castigul.
 
De asemenea, la Lucky 6 poti opta pentru culoarea primei bile (8 culori in total), daca primul numar extras va fi par sau impar. De asemenea, poti alege daca majoritatea primelor 5 numere va fi para sau impara, daca primul numar va fi mai mic sau mai mare decat 24.5 sau daca suma primelor 5 numere va fi mai mare sau mai mica decat 122.5. Totodata, Netbet iti ofera posibilitatea de a consulta statistica privind rundele anterioare din acea zi, dintre acestea enumerand: cea mai extrasa bila, culoarea primei bile, procentul in care primul numar a fost par/impar, cel in care primele 5 numere au fost pare/impare etc.
 
Cu siguranta iubitorii jocurilor de loto, dar si al castigurilor rapide, vor indragi repede acest joc, mai ales ca in fiecare runda castigurile pot fi foarte mari.
 
Acceseaza Netbet pentru a te bucura de Lucky 6 >>>