Netbet iti propune o noua metoda de depunere si retragere in numerar

Daca acum cateva saptamani Netbet stabilea o premiera, devenind prima casa de pariuri fara agentie offline in Romania care accepta plati in numerar, iata ca acum aceasta a plusat, oferindu-va o alta agentie in care sa depuneti si sa retrageti. De aceasta data este ceva diferit, iar mai jos o sa vedeti de ce.
 
Agentia despre care vorbeam mai sus, care va lasa sa efectuati depuneri si retrageri offline, este Smith&Smith. Pentru o depunere aici nu aveti nevoie decat de buletin si de userul de la Netbet. Inainte de a putea efectua o retragere trebuie sa intrati la casa de pariuri si sa alegeti numele agentiei de la care doriti sa retrageti. Apoi trebuie sa va duceti la acea agentie, pentru ca, in decurs de o zi, sa va soseasca un e-mail conform caruia puteti retrage suma de bani.
 
Aceasta metoda de tranzactie prin intermediul agentiilor Smith&Smith este in continuare disponibila, insa Netbet iti propune o noua metoda de depunere si retragere in numerar, care te va scuti de aceste lucruri. Este vorba despre cardul Netbet, care poate fi procurat gratis din orice agentie offline Favbet. Pentru asta nu trebuie decat sa ceri cardul si, probabil, sa arati buletinul si userul Netbet.
 
 
Avantajul este ca nu trebuie sa arati buletinul si userul decat inainte de a obtine cardul Netbet. Cand vei efectua depuneri si retrageri din agentiile Favbet nu trebuie decat sa inmanezi cardul. Depunerea minima este de 10 lei, in unele locatii mergand sa depui insa si 5 lei, iar retragerea minima este de 20 lei, urmand a primi banii instant.
 
Din pacate, nu sunt foarte multe agentii Favbet in Romania de unde poti procura cardul Netbet. Vorbim despre 18 asemenea agentii, 3 fiind in Bucuresti (Soseaua Nicolae Titulescu, sector 1;soseaua Chitilei, sector 1 si Strada Apusului, sector 6), doua in Pitesti (Strada I.C.Bratianu si Strada Florilor) si Sibiu (Strada Bihorului si Strada Goraslau F.N.). O singura agentie Favbet  gasim in Braila (Strada Galati), Brasov (Strada Jepilor), Buzau (Complex Crang); Galati (Strada Enachita Vacarescu); Iasi (Soseaua Pacurari), Medgidia (Strada Silozului), Ploiesti (Strada Baraolt), Ramnicu Sarat (Strada Principele Ferdinand), Targoviste (Bulevardul Libertatii), Titu (Strada Garii) si Vaslui (Strada Republicii). Toate aceste agentii Favbet sunt deschise zilnic, de la 10:00 la 24:00.