La Netbet poti efectua depuneri si retrageri din agentii

Zilele trecute am primit un mail care ne-a bucurat foarte mult. Casa de pariuri in cauza este Netbet (click aici pentru recenzie), care a facut un anunt ce ridica stacheta destul de sus altor case de pariuri de renume.
 Pana acum doar la 4 case pariuri online puteam beneficia de efectuarea depunerilor si retragerilor in numerar, acele case online avand agentii de pariuri offline. Dupa cum stiti, Netbet nu dispune de agentii de pariuri offline, incheind, in schimb, un contract cu o institutie de plata. Este vorba despre Smith&Smith, prima companie de transfer de bani din Romania. Infiintata in 1999, aceasta a fost autorizata de catre BNR ca institutie de plata in 2011.
 In tara exista 73 agentii proprii, multe dintre ele deschise in marile centre comerciale. In Bacau, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Suceava, Targu Jiu si Timisoara sunt cel putin doua astfel de agentii. Atat adresa lor, cat si numarul de telefon le puteti gasi aici.

Depuneri Netbet

Precum la cele 4 case online care ofera posibilitatea de a efectua depuneri si retrageri la agentiile de cartier, in cazul agentiilor Smith&Smith se respecta aceeasi procedura. Astfel, nu trebuie  sa iti faci programare la o anumita agentie inainte de a efectua o depunere, ci poti depune oricand doresti si de cate ori doresti. Nu iti trebuie decat numele de utilizator al contului online Netbet, pe care i-l inmanezi agentului Smith&Smith, dar si buletinul si, bineinteles, banii. Astfel, nu mai este necesar sa detii un card sau orice alt mijloc online de plata pentru a efectua o depunere.

 Retrageri Netbet

La Netbet poti efectua depuneri si retrageri din agentii, insa nu poti efectua o retragere la agentiile Smith&Smith daca in prealabil nu ai efectuat o depunere. Inainte de a retrage banii, trebuie sa selectezi optiunea Smith&Smith din contul tau online Netbet. Apoi vei primi un cod de identificare pe mail. Cu acel cod, dar si cu buletinul te vei duce la agent, astfel putand retrage banii. Optiunea fiind introdusa de curand, nu avem prea multe date, insa banuim ca, la fel ca la restul agentiilor de pariuri de la care poti efectua retrageri, trebuie sa astepti aproximativ 24 ore de la cererea de retragere pana iti vei putea incasa banii, anuntul cu privire la acest aspect sosindu-ti pe mail.

Pe site-ul nostru veti afla in timp util toate stirile ce va intereseaza din lumea pariurilor sportive