Pariaza pe Leganes vs Barcelona si poti primi cash un pariu fara risc

In acest weekend „lanterna rosie” Leganes va primi vizita liderului Barcelona, urmand a ti se rambursa miza daca pariul plasat de tine e necastigator.

In 5 din precedentele 6 intalniri directe s-au impus catalanii, singura victorie a lui Leganes avand loc sezonul trecut, pe teren propriu, cu 2-1. Asta dupa ce Barcelona conducea la pauza. Casa online la care poti obtine pariul fara risc este Betfair, la promotie fiind eligibili toti cei care nu au cont inca.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil trebuie sa iti creezi cont la Betfair pana la ora meciului (23 noiembrie, 14:00) introducand codul bonus EXER05. Depune apoi pentru a putea plasa un prim pariu din piata Exchange pe meciul dintre Leganes si Barcelona. Atentie, depunerile trebuie sa fie doar prin card bancar sau Paysafecard. Miza minima a pariului este 150 lei, neexistand cota minima. 

Despre recompensa 

Vei obtine o rambursare cash pariind pe Leganes vs Barcelona doar daca pariul tau plasat pe piata Exchange este necastigator. Asta inseamna ca banii primiti nu trebuie rulati, fiind disponibili pentru retragere. Rambursarea se va petrece in cel mult 48 ore de la incheierea partidei.

Rezumat

Nu vei pierde indiferent de rezultat