Pariaza pe Franta vs Argentina si primeste un freebet

Prima optime de finala a Campionatului Mondial va aduce o partida pe cinste, care se va disputa intre Franta si Argentina. Toti utilizatorii casei de pariuri Betfair pot beneficia de o promotie in vederea acestei partide, promotie conform careia vei primi un freebet in valoare de 25 lei daca vei plasa un pariu de 50 lei pe acest meci.


5b373cfca4038_1530346748.jpg


Ce trebuie sa fac?

Pariul trebuie sa fie live si singur pe bilet, de pe piata Sportsbook, pe orice selectie a meciului dintre Franta si Argentina cu o cota minima de 1.5. Nu sunt luate in calcul pariurile plasate din fonduri bonus, dar nici cele la care ai efectuat optiunea Cash Out. De asemenea, nu sunt eligibile pariurile rambursate (pentru care s-a oferit cota 1.00). Doar pariurile plasate in timp regulamentar sunt eligibile la promotie.


Despre recompensa

Pariaza pe Franta vs Argentina si primeste un freebet indiferent daca pariul este castigator sau nu. Freebetul trebuie plasat in termen de doua zile de la creditare pe orice eveniment din fotbal. Pariul poate fi plasat doar pe piata intitulata “Pariu combinat” (a treia din cele 7 rubrici aflate in partea de sus a fiecarui meci). Fiind vorba despre un freebet, daca pariul este castigator ti se va credita in cont doar profitul, nu si valoarea freebetului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu live de minim 50 lei pe meciul dintre Franta si Argentina
  • Indiferent daca pariul e castigator sau nu vei primi un freebet de 25 lei
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 2 zile de la creditare doar pe piata “Pariu combinat” a oricarui meci de fotbal
  • Toate pariurile trebuie plasate din piata Sportsbook


Primesti freebetul indiferent de rezultat >>>