Pariaza pe cote EXTRAORDINARE in Derby-ul Merseyside

Everton a câştigat doar 1 punct în ultimele 3 etape disputate în campionatul Angliei. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti se află pe locul 12 în clasament, este la 10 puncte de pragul retrogradării şi la 8 puncte de poziţia a 5-a, care este de Liga Campionilor. Everton a învins-o ultima dată pe Liverpool pe 17 octombrie 2010 cu 2-0.

FC Liverpool are o singură înfrângere în acest sezon, cu Watford, însă se îndreaptă triumfal către titlu. "Cormoranii" au 22 puncte avans faţă de ocupanta locului 2 Manchester City şi vor câştiga campionatul după o pauză de 30 de ani. În tur, pe "Anfield", Liverpool a bătut-o pe Everton cu scorul de 5-2.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe acest derby de tradiţie al fotbalului englez, "The Merseyside derby". Mai exact, ai cota 41.00 pentru o victorie a gazdelor şi cota 8.00 pentru un succes al oaspeţilor pe "Goodison Park".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 21 iunie, ora 21:00;
  • Pariază pe victoria lui Everton sau a lui Liverpool, la cota de 41.00, respectiv 8.00;
  • Acest pariu pe cotă mărită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Everton şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 1.025 lei;
  • Dacă pariezi pe Liverpool şi aceasta o bate pe Everton, vei obţine în cont pariuri gratuite de 8.00 x 25 lei = 200 lei;

În Premier League se ştie campioana, însă nu se ştiu încă echipele care vor juca în Liga Campionilor sau Europa League. De asemenea, cu excepţia lui Norwich City, nu se ştiu nici echipele care vor retrograda. Va fi un final de sezon incendiar, cu multe meciuri interesante, toate eligibile pentru pariere pe 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!