Pariaza pe castigatoarea Campionatului Mondial si obtine 200 RON fullbet

Mai putin de o saptamana ne desparte pana la startul unei noi editii a Campionatului Mondial. Actuala campioana mondiala este Germania, care acum porneste cu a doua sansa, favorita la cucerirea titlului fiind Brazilia. Chiar daca vei plasa un pariu pe una dintre cele doua echipe sau pe alta, la casa online Betano ai sansa de a castiga un fullbet de cel mult 200 lei indiferent daca pariul tau este castigator sau nu.Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano, pentru a participa trebuind sa-ti accesezi contul, categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si sa selectezi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii pentru Mondial. In misiune se poate intra pana pe 14 iunie, ora 17:00. Plaseaza apoi un pariu singur pe bilet pana pe 14 iunie, ora 17:59, pe echipa care crezi ca va castiga Campionatul Mondial. Miza minima este de 20 lei.


Despre recompensa

Pariaza pe castigatoarea Campionatului Mondial si obtine 200 RON fullbet, chiar daca pariul este sau nu castigator la finalul turneului creditandu-ti-se in cont unul de 50%, pana la 200 lei. Daca se foloseste insa optiunea Cash Out la acest pariu pe parcursul Campionatului Mondial nu vei mai fi eligibil la promotie. Fullbetul poate fi folosit pana la 25 iulie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5. In cazul unui pariu/bilet castigator, valoarea fullbetului ti se va credita in cont, impreuna cu profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul si selecteaza butonul “Incepe misiunea”, aflat in categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni”
  • Plaseaza un pariu pana la 14 iunie, ora 17:59, pe castigatoarea Campionatului Mondial
  • Chiar daca pariul tau e castigator sau nu, la incheierea turneului final vei primi un fullbet de 50% pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie plasat pana pe 25 iulie, pe o cota minima de 1.5


Profita la maxim de promotie >>>`