Pariaza la o cota mult marita pe victoria FCSB in fata Craiovei

Inaintea celei de-a treia etape din play-off, FCSB ocupa locul 3, la 5 puncte in spatele liderului CFR Cluj si la 1 punct in spatele Craiovei, formatie pe care o va intalni in aceasta runda. In sezonul regulat FCSB s-a impus pe propriul teren cu mare greutate, scor 3-2, craiovenii terminand partida in dubla inferioritate numerica. Toate cele 3 eliminari propriu-zise, doua de la oaspeti si una de la gazde, s-au petrecut in ultimele 10 minute. Daca esti de parere ca si acum FCSB se va impune ar trebui sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 60.0 pentru succesul formatiei antrenate de Mihai Teja.

Inregistreaza-te acum si pariaza pe victoria FCSB >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil doar daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 20:30) introducand codul ZFBNIZ. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida de pe teren propriu cu CSU Craiova. Cel mult 5 lei se iau in calcul pentru cota marita, in cazul in care vei miza mai mult diiferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 60 pentru victoria FCSB contra CSU Craiova inseamna ca in cazul in care FCSB se va impune vei primi 300 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, restul creditandu-se sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 20:30, folosind codul ZFBNIZ
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in fata Craiovei
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca FCSB se va impune miza iti va fi rambursata cash, restul pana la cel mult 300 lei creditandu-se ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Inregistreaza-te acum si pariaza pe victoria FCSB >>>