Castiga 850 RON daca Romania bate Suedia, cu o miza de doar 25 RON!

Campania de calificare pentru EURO 2020 va incepe joi, 21 martie, Romania disputand primul meci sambata, in Suedia. Anul trecut i-am invins pe suedezi cu 1-0, meciul fiind insa unul amical, disputandu-se in Romania. Acum ne vor astepta conditii meteo diferite, dar sa speram ca “tricolorii” se vor descurca si ca vor incepe cu dreptul aceasta campanie. In vederea acestei partide casa de pariuri 888sport ne propune cote marite la victorie pentru ambele formatii.


Pariaza pe victoria Romaniei la cota 34, sau victoria Suediei la cota 9 >>>Cum pot beneficia de cotele marite?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora meciului (sambata, 19:00). Apoi plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Suedia si Romania. Miza este una fixa si anume 25 lei. Dupa selectarea pontului dorit, acesta se va duce pe biletul de pariere, acolo unde iti va aparea o casuta. Ca sa ai parte de cota marita trebuie sa bifezi casuta respectiva. Chiar daca se va intampla asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.


Termenii si conditiile ofertei

Astfel, vei beneficia de cote marite la victorie in Suedia vs Romania, daca pariul este “verde” urmand a castiga 225 lei sau 850 lei. Astfel, vei primi cash instant castigul conform cotei marite, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe o cota minima de 2.00, fie ca vorbim de pariuri simple sau bilete multiple, in termen de 60 zile.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana sambata, ora 19:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Suedia si Romania
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, restul pana la 225 lei, respectiv 850 lei. obtinandu-l sub forma de bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00


Pariaza pe victoria Romaniei la cota 34, sau victoria Suediei la cota 9 >>>