Optiunea Action Betting de la Unibet iti decide pariul in cateva secunde

Este cunoscut faptul ca, in general, pariorii doresc sa obtina un profit cat mai rapid in contul lor, indiferent  la ce mijloace ar apela. Sigur, toate casele de pariuri dispun de pariuri live, insa pana ca rezultatul final al meciului pe care l-am ochit sa se decida poate dura zeci de minute sau chiar mai bine de o ora.
 
Pentru cei care inca nu stiu, casa de pariuri Unibet, la care au cont cei mai multi romani, a introdus de ceva timp optiunea Action Betting, care poate fi observata doar in cazul pariurilor live, in special pe tenis, insa gasim aceasta facilitate si pentru fotbal, volei sau baschet. Action Betting este o marca inregistrata Unibet, in cadrul acestui pariu putand miza pe castigatorul urmatorului punct in tenis, pe echipa care va executa urmatorul out, daca ne referim la fotbal sau pe metoda inscrierii urmatorului cos (aruncare libera, 2 puncte, 3 puncte) daca ne referim la meciurile de baschet.
 


Ce sport ne-ar putea aduce mai mult profit folosind aceasta metoda?


Optiunea Action Betting de la Unibet iti decide pariul in cateva secunde, mai ales daca vorbim despre punctele la tenis. Nu putem spune ca se gasesc multe meciuri de fotbal si baschet care sa ofere optiunea. In schimb, majoritatea meciurilor live de tenis, aici referindu-ne chiar si la cele din turnee ITF, prezinta acest tip de pariu, nefiind de mirare ca tenisul este preferat de utilizatori cand vine vorba de Action Betting.
 
De altfel, daca pentru ca pariurile Action Betting din fotbal si baschet ne bazam pe noroc in proportie mai mare de 60%, in ceea ce priveste punctele la tenis norocul nu mai joaca un rol atat de hotarator. Aici este vorba mai mult de jucatorul care se afla la serviciu, sansele fiind mult mai mari ca acesta sa castige punctul daca beneficiaza de un serviciu bun.
 
Pentru a plasa un astfel de pariu insa, trebuie sa actionam imediat dupa incheierea punctului precedent. Curiosi fiind sa vedem daca avem suficient timp la dispozitie sa plasam pariul, am testat si noi aceasta metoda. Chiar daca dureaza aproximativ 5 secunde din momentul in care am plasat pariul pana ca acesta sa fie acceptat, pauzele dintre puncte sunt, in general, de peste 10 secunde,  timp suficient incat sa plasam pariul pe care ni-l propunem.
 
 Trebuie spus ca in cazul tenisului putem opta si pentru castigatorul punctului viitor, nu doar al celui actual, pe cand in ceea ce priveste voleiul putem plasa pariuri pe castigatorul urmatoarelor 5 puncte. De altfel, dupa tenis sportul la care se gaseste cel mai des optiunea Action Betting este voleiul.  Din pacate insa, in cazul voleiului nu poate fi folosita prea des optiunea de a miza pe urmatorul punct, deoarece deseori pauza dintre puncte este scurta, iar timpul de procesare al pariului este putin prea lung pentru aceasta metoda. Acesta ar fi singurul dezavantaj al optiunii Action Betting sau, mai bine zis, al site-ului Unibet, insa speram ca asta sa se rezolve curand.
 

Cum recunoastem optiunea Action Betting?


Dupa cum am spus la inceputul articolului, optiunea Action Betting este la mare cautare in randul celor care doresc sa obtina castiguri intr-un interval scurt de timp, acestia nefiind putini. Asadar, trebuia sa fie cumva scoasa in evidenta pentru o vizibilitate cat mai mare. Optiunea este usor de reperat, avand in dreptul ei sigla Unibet si un semn rosu, distinctiv.

Concluzii
  • Optiunea Action Betting se poate gasi doar la casa de pariuri Unibet si doar la meciurile live
  • Rezultatul unui astfel de pariu se afla, in general, in cateva zeci de secunde sau chiar mai putin
  • La toate sporturile Action Betting se refera la urmatorul punct sau urmatoarea faza importanta, mai putin la fotbal si la hochei pe gheata, unde se refera la echipa care va executa urmatoarea aruncare de la margine, respectiv echipa care va primi urmatoarea eliminare
  • Dintre sporturile cunoscute, tenisul si voleiul sunt cele in care norocul nu joaca un rol atat de important in vederea castigarii unui punct
  • Optiunea Action Betting este cel mai des intalnita la tenis si volei

 
Incearca acum actiunea Action Betting si incepe sa castigi in ritm accelerat